Otniela și Ioana Filimon, ceartă aprinsă în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mi s-a tăiat filmul. M-au apucat nervii”

3 săptămâni in urmă 18

Ioana Filimon și Otniela Sandu au avut o ceartă aprinsă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, în ediția de vineri seara, 24 septembrie. Totul a pornit de la ținuta Otnielei, atunci când Ilinca Vandici i-a cerut să spună care este povestea ei.

Otniela a spus că în centrul vechi a întâlnit o ghicitoare, care s-a arătat dispusă să-i dezvăluie viitorul ei și al adversarelor ei. 

Tânăra a continuat și a precizat că vrăjitoarea i-a transmis Ioanei Filimon că trebuie neapărat să-și curețe aura, iar pentru asta trebuie să țină „post de vorbă”, adică să nu mai vorbească deloc de miercuri până joi.

Otniela: Ca să-ți cureți aura trebuie sa faci post de vorba o zi pe săptămână și ar trebui să fie de miercuri pana joi!

Otniela și Ioana Filimon, ceartă aprinsă în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Mi s-a tăiat filmul. M-au apucat nervii”

Ioana:  Daca tot e așa să le luam personal, cum vă place voua, explica-mi te rog frumos că eu n-am inteles! Cred ca mai bine cereai sfaturi pentru tine!

Otniela: Dar de ce o iei personal Ioana, că e pe glumă!

Ioana: Vreau să-mi explici cu aura asta! Cum e cu curățarea ei?

Otniela: Asta am zis, doamna aia era pusa pe sfaturi și mi le-a dat si eu am venit sa vi le zic! E pe glumă!(…) Nu e ceva rau ca vorbesti mult! Cred ca Ioana e singura persoana de al care nu ma așteptam sa o ia personal! Pentru că tocmai ea e cea deschisă și vorbareata! și ma asteptam sa rada! 

„M-au apucat toate spumele cand am auzit-o pe Otniela ca mi-a zis ca ar trebui sa-mi curat chakra vietii. Eu am crezut ca zice ca am nevoie de exorcizare, ca au intrat dracii in mine.

Eu cand am auzit de curatat de chackre mi s-a tăiat filmul. M-au apucat nervii. Otniela zicea ceva, fetele altceva, n-am mai inteles nimic”, a declarat Ioana, potrivit Wowbiz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă