Otilia „Bilionera”, fosta concurentă de la „Ferma”, gazda unui show în Dubai. Steven Seagal se află printre invitați

4 săptămâni in urmă 20

Artista Otilia, cunoscută drept Bilionera, după numele piesei care a consacrat-o pe plan internațional, este invitată, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2021, la unul dintre cele mai fastuoase evenimente sportive și mondene din lume, I success – International Awards Superkombat Fighting Championship.

Astfel, Otilia, fosta concurentă de la „Ferma” va fi gazda acestei producții globale, care va fi transmisă de cele mai importante televiziuni de pe șase continente, inclusiv din România.  Când a fost conturată lista cu invitați, un șeic l-a întrebat pe Eduard Irimia, organizatorul evenimentului, dacă și Otilia „Bilionera” va fi prezentă.

2264352513780618003415368046952928038944298nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Bilionera” din România va fi, astfel, chiar gazda acestei petreceri de pe Billionaire.  Un moment inedit anunțat la spectacolul din acest an din Dubai va fi asocierea a două teme de larg interes dezbătute pe plan mondial: sportul și criptomonedele supercoin.

 Steven Seagal, printre invitații de onoare

Sute de investitori în criptomonede, atât români, cât și din alte state, sportivi celebri, vedete din showbiz-ul românesc, între care Ruby și Anamaria Prodan, precum și vedete internaționale vor fi prezente la evenimentul din acest an din Dubai. Unul dintre invitații de onoare este nimeni altul decât actorul Steven Seagal.

 Evenimentul va fi difuzat pe Fashion TV, CBS America și alte televiziuni importante din lume. De asemenea, show-ul va putea fi vizionat și în România, pe mai multe posturi sportive, precum și pe PRO TV.

„Sunt foarte entuziasmată și nerăbdătoare să fiu gazda acestui eveniment. Abia aștept să împărtășesc tot ceea ce voi trăi acolo cu fanii mei din întreaga lume, care mă urmăresc pe rețelele sociale. Hitul Bilionera continuă să mă surprindă, chiar și la șapte ani de la lansare, aducându-mi, acum, acest proiect din Dubai”, a declarat Otilia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă