"Otică" sau "Iohannis", jucătorul pentru care Petrescu l-a dat deoparte pe jucătorul cu aproape 400 de meciuri

3 săptămâni in urmă 26

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari - CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo - U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

A profitat de faptul că Petrila s-a accidentat şi l-a convins pe antrenor că este o variantă perfectă şi cu ajutorul lui echipa a doborât recordul de minute fără gol primit în Liga 1.

Chiar dacă raţionamentul este unul relativ simplu, dacă bagi în poartă jucătorul Under 21, ai alţi 10 fotbalişti cu experienţă pe teren, unde a mai important, puţini s-ar fi aşteptat, totuşi, la aşa ceva din partea lui Petrescu. 

Hindrich, portarul care l-a scos din poartă pe Bălgrădean, este poreclit Iohannis

Mai ales că Hindrich nu pare genul de temperament care îi place lui Petrescu. Este calm şi aşezat, de unde pare că i se trage şi noua poreclă, "Iohannis". 

"Golofca m-a numit Otică, dar acum a apărut, nu de mult, porecla Iohannis. Colegii spun că vorbesc ca şi el. Sunt, aşa, calm, şi vorbesc lent", a dezvăluit, într-un interviu pentru CFR TV, Otto Hindrich, cel care a ţinut intactă poarta CFR-ului în şapte dintre cele 8 meciuri în care a fost trimis pe teren!

"Am început fotbalul cu gândul să fiu în aceeaşi poartă în care au fost Nuno Claro şi Arlauskis şi Felgueiras. Este un vis devenit realitate. Am fost copil de mingi când era Marc în poartă. Am intrat de mână cu jucătorii la meciul cu Inter, din Europa League, şi am intrat de mână cu Felgueiras (n.r. atunci scorul a fost 3-0 pentru echipa italiană).

La primul meu antrenament nu am avut curaj să spun că vreau în poartă, dar începând cu al doilea antrenament a venit tatăl meu şi i-a spus lui domnul Mezei (n.r. Ioan mezei, antrenorul echipei) să mă bage în poartă.

3

Otto Hindrich / Foto: : Captură YouTube CFR TV

Mulţi i-au spus lui Otto "Iohannis" că nu are nebunia obişnuită a portarilor

Multă lume a spus că parcă nu am nebunia aia (n.r. pe care o au portarii), că sunt prea calm. Dar eu cred că este un avantaj, că nu-mi pierd capul.

Am 1,95 metri. Acum patru ani cred că eram cel mai mic portar din generaţia mea, datr într-un am am crescut 9 centimetri.

Am avut mulţi mentori, mulţi antrenor de portari, dar colegul meu Arlauskis m-a ajutat foarte mult şi acum Cristi Moldovan, antrenorul cu portarii, mă ajută foarte mult să cresc.

Eu provin din satul Luna de Sus, de aici, de lângă Cluj, şi aici era o familie cu etnie germană. Dar, sincer, nu prea ştiu germană, ci doar cât am învăţat la şcoală.

Am avut media 8,66 la Bacalaureat, mare, mai ales că am fost la mate-info", a mai povestit Hindrich pentru CFR TV.

hindrich

Otto Hindrich l-a însoţit, în 2013, pe teren pe Felgueiras la meciul CFR Cluj-Inter / Foto: Captură YouTube CFR TV
Etichete: portar cfr cluj , otto hindrich

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă