Oscar De La Hoya revine în ring la 48 ani, după ce se retrăsese din box în 2008

1 lună in urmă 3

Oscar De La Hoya, multiplu campion mondial de box, şi-a anunţat revenirea în ring, la începutul lunii viitoare, după aproape 13 ani de la retragerea sa, informează Agerpres, care citează agenţia EFE.

În vârstă de 48 de ani, boxerul american de origine mexicană nu a mai luptat în ring de la înfrângerea suferită în decembrie 2008, la Las Vegas, SUA, în faţa filipinezului Manny Pacquiao.

„Pe 3 iulie îmi voi face revenirea”, a spus De La Hoya în cursul unei conferinţe de presă, susţinută alături de rapper-ul american Snoop Dogg.

De La Hoya a oferit această declarație pentru promovarea evenimentului Triller Fight Club, programat pe 17 aprilie.

În ceea ce privește viitoarea sa luptă, el nu a oferit nici un detaliu, ESPN precizând că De la Hoya ar putea boxa cu un sportiv UFC, iar evenimentul ar putea avea loc în Texas, SUA.

Oscar De la Hoya a fost campion mondial la şase categorii diferite de greutate, după ce a cucerit medalia olimpică de aur ca amator la Jocurile Olimpice de la Barcelona, în 1992.

Considerat unul dintre pugiliştii cu cea mai bună tehnică din istoria boxului, De la Hoya are în palmares 39 de victorii (30 prin KO), 6 înfrângeri şi 3 egaluri.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă