Organizatorii de la Wimbledon îi pun condiții Simonei Halep pentru a-și putea apăra titlul în 2021! Mesajul transmis de britanici

1 lună in urmă 3

Simona Halep va trebui să se conformeze unor reguli noi pentru a-și putea apăra titlul pe care l-a cucerit în 2019 la Wimbledon! Organizatorii i-au informat pe jucători că sunt obligați să stea în hotelurile agreate de ei la ediția din 2021.

Turneul de la Wimbledon se aliniază celorlalte competiții care au schimbat regulile în timpul pandemiei, astfel că participanții se vor supune unor măsuri sanitare! Concursul de la All England Club va fi cel mai important din acest an pentru Simona Halep dintre cele desfășurate în circuit.

Astfel, la Wimbledon 2021 se va forma cel mai probabil o „bulă”, așa cum s-a întâmplat și la Australian Open, nefiind anunțate încă toate restricțiile! Organizatorii au ținut însă ca tenismenii care intenționează să joace la All England Club să știe de pe acum că nu se vor putea caza oriunde doresc.

Organizatorii de la Wimbledon le pun condiții Simonei Halep și celorlalți campioni: „Trebuie să stea în hotelurile oficiale dacă vor să participe la ediția din acest an”

„Campioniii en-titre, Novak Djokovic și Simona Halep, precum și Roger Federer au fost informați de organizatori că vor trebui să stea în hotelurile oficiale dacă vor să participe la ediția din acest an”, notează The Sun. La edițiile trecute, sportivii își puteau alege locul de cazare.

Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021! Anul trecut, prestigiosul turneu a fost anulat din cauza pandemiei  – a fost pentru prima oară când competiția nu s-a mai disputat de la al doilea război mondial încoace.

Wimbledon, una dintre țintele majore ale Simonei Halep, alături de Jocurile Olimpice

Wimbledon nu a fost singura competiție contramandată, pe care Simona Halep își dorea să o câștige anul trecut! Olimpiada de la Tokyo, cealaltă țintă majoră setată de constănțeancă, a fost amânată de asemenea pentru 2021.

Jocurile Olimpice se vor desfășura după Wimbledon, între 23 iulie și 8 august. Până atunci, Simona Halep va evolua la mai multe turnee, următorul din calendar fiind Miami Open, în perioada 24 martie – 3 aprilie.

The post Organizatorii de la Wimbledon îi pun condiții Simonei Halep pentru a-și putea apăra titlul în 2021! Mesajul transmis de britanici appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă