Organizatorii de la Roma, acuzați de sexism: „În iad cu ei!” » Diferența dintre premiul acordat Simonei Halep și cel câștigat de Djokovic

1 month ago 1

Fanii tenisului au remarcat un detaliu interesant după încheierea întrecerii de la Foro Italico. Premiul câștigat de Djokovic a fost cu 10 dolari mai mare decât cel acordat Simonei Halep, câștigătoarea de pe tabloul feminin, diferență care a stârnit nemulțumiri pe rețelele de socializrae. 

205.190 de dolaria câștigat Simona Halep la Roma, în timp ce Djokovic a fost recompensat cu 205.200 de dolari

Pe Twitter, fanii au taxat mica diferență dintre cele două premii, acuzându-i pe organizatori de sexism, scrie Agerpres.„Oamenii care au făcut diferenţa la premii sunt misogini. Punct”, a fost una dintre reacțiile apărute pe Twitter. Un alt utilizator a scris: „Parcă zici că dacă au avut aşa mare nevoie de acei 10 euro pentru a se simţi mai bărbaţi, în iad cu ei”.

Pandemia de coronavirus a afectat fondul de premiere de la Roma

Anul trecut, câștigătoarea turneului feminin de la Roma, însăși Karolina Pliskova, a fost recompensată cu un cec în valoare de 532.858 de euro, în timp ce finalista a primit 261.802 euro. Practic, învinsa de anul trecut a câștigat mai mulți bani decât a făcut-o anul acesta Halep.

Motivul e unul simplu: pandemia de coronavirus, care a „înghețat” și bulversat întreg sezonul competițional. Ediția din acest an s-a disputat fără spectatori, cu excepția semifinalelor și finalelor, unde în tribune și-au putut face apariția 1.000 de spectatori. 

FOTO Imagini tari din meciul Simona Halep - Karolina Pliskova

FOTO Rezumatul finalei Halep - Pliskova

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, dezvăluire pentru WTA Insider după finala de la Roma: „Acel moment din 2013 a fost declicul. De atunci, tenisul meu a crescut”Ce decizie a luat Simona Halep, după ultimele cazuri COVID-19 de la Roland GarrosWOW! Simona Halep, statistică impresionantă în ultimii 7 ani » Doar Serena Williams o depășește!

Ţiriac junior şi Ileana Lazariuc au divorţat anul trecut, dar ce s-a întâmplat astăzi a surprins pe toată lumea. Totul este public: „Mulțumesc, scumpo!”

Libertatea

Playtech: Faza cu Simona Halep care nu s-a văzut la TV! Toată lumea a izbucnit în râs în tribune după gestul româncei. Video
Read Entire Article
Powered By Seo Tools