Organizatorii au făcut-o, în sfârșit, fericită pe Sorana Cîrstea: "Așa mă simt acum!"

1 lună in urmă 19

Serie A: Juventus - Bologna, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Sportiva născută la Târgoviște a postat, recent, câteva imagini când exersa loviturile la perete, iar fanii de pe Twitter au remarcat curățenia din camera de hotel a Soranei.

Galerie Foto

Organizatorii au făcut-o, în sfârșit, fericită pe Sorana Cîrstea: "Așa mă simt acum!"

Acum, Cîrstea, care nu s-a ferit să își exprime nemulțumirea față de regulile stricte din Australia, a primit și o veste bună.

"Așa mă simt acum, după ce ne-a fost aprobată, în sfârșit, cererea pentru un aspirator", a scris Sorana, pe Twitter, atașând o imagine sugestivă.

"După ce ai lovit pereții în timpul antrenamentelor, cred că s-a pus ceva praf", a scris un fan. "Apucă-te de curățenia, Sorana! Pune mușchi pentru a trece în runda a doua", a fost reacția altui urmăritor.

Adrian Cruciat a povestit calvarul prin care trece Sorana Cîrstea

Antrenorul sportivei, Adrian Cruciat, a povestit calvarul prin care trece ocupanta locului 72 WTA.

"Am fost ghinioniști, în sensul că dintre cele 15 sau 17 zboruri charter închiriate de Tennis Australia, în 3 s-au înregistrat cazuri pozitive și toți pasagerii de pe acele 3 zboruri sunt într-o carantină totală. De fapt într-o detenție așa cum este și definită oficial de guvernul australian.

Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe”, a spus Adrian Cruciat la Radio Timișoara.

O problemă importantă este reprezentată de faptul că o geantă cu haine şi vitamine a Soranei a rămas în camera preparatorului fizic, Teo Cercel, iar sportiva nu poate intra în posesia ei.

"Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam”, a mai adăugat Adrian Cruciat.

Etichete: tenis , wta , sorana cirstea , australia , melbourne
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă