Orban va merge la ședința conducerii PNL: ”O să le spun că nu este târziu să refacem coaliţia de centru-dreapta”

1 săptămână in urmă 24

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 05:10

97 citiri

 ”O să le spun că nu este târziu să refacem coaliţia de centru-dreapta”

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a anunţat că va merge, luni, 22 noiembrie, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD.

”O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a spus el, arătând că PSD, odată adus la putere, el va conduce.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, la Realitatea TV, că Florin Cîţu îşi merită soarta, şi a arătat că i-a spus când a propus excluderea sa din partid că în curând nu va mai fi nici premier şi nici preşedintele PNL, fiind sacrififcat de preşedintele Klaus Iohannis. Orban a vorbit şi despre viitorul partid pe care îl va înfiinţa, afirmând că se testează 7 sau 8 nume ale formaţiunii.

”Eu nu dau cu piciorul în oameni căzuţi la pământ. (...) Îşi merită soarta, de la început nu a fost decât o unealtă, un biet pion, am spus de la început că va fi sacrificat,înn momentul în care Iohannis şi grupul care a planificat toată aceatsă ticălăşie va considera că se poate dispenda de el. I-am şi spus când a propus excluderea mea că în curând nu va mai fi premier şi nici preşedintele partidului”, a spus Ludovic Orban despre preşedintele PNL.

Citeste si:

 ”Îşi merită soarta, am spus de la început că va fi sacrificat”

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a declarat duminică, 21 noiembrie, că Florin Cîţu îşi merită soarta, şi a arătat că i-a spus când a propus excluderea sa din partid că în curând...

PNL decide marți seara numele premierului și ministerele pe care le va cere în negocierile cu PSD

Liberalii se vor reuni marți seara, începând cu ora 19.00, în ședință a Biroului Executiv cu scopul de a stabili cine va fi propunerea de premier. De asemenea, liderii PNl vor vota și...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă