Orban îl atacă dur pe Rareş Bogdan: „PNL nu e o mână de vedete care azi spun una la televizor şi mâine spun alta”

1 lună in urmă 54

Preşedinte Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat că a fost deranjat de afirmaţia unui coleg – căruia nu i-a dat numele, dar despre care a spus că este „o vedetă venită de curând în partid” -, care a declarat că liderul liberal nu a avut nicio vedetă alături de el la depunerea candidaturii pentru preşedinţia partidului. Orban a susţinut că pentru el fiecare membru PNL e o vedetă şi că partidul nu este împărţit între vedete şi „nevedete”.

Orban a declarat, miercuri, la Galaţi, că PNL nu e o mână de vedete „care astăzi spun una la televizor şi mâine spun alta”.

„M-a deranjat foarte mult ce a spus un coleg de-al meu, vedetă, venită de curând în partid, care făcea mişto de mine când mi-am depus candidatura: da, dar nu a avut nicio vedetă pe lângă el. Adică cum, PNL e împărţit între vedete şi nevedete? Pentru mine fiecare membru al PNL e o vedetă, e un membru al marii familii, fiecare membru chiar dacă nu are notorietatea, cunoaşterea naţională pe care o poate da un pic de sclipici sau cariera anterioară de multe ori nemeritată, asta nu înseamnă că nu e valoros. Avem membri respectaţi în comunitate, avem primari care au făcut performanţă, fiecare în comunitatea lui locală, avem profesionişti în fiecare domeniu de activitate, care sunt apreciaţi şi care au făcut lucruri frumoase pentru oameni şi care ne aduc voturi şi ne cresc încrederea în PNL. Un PNL nu e o mână de vedete care astăzi spun una la televizor şi mâine spun alta”, a afirmat Ludovic Orban.

Rareş Bogdan: Cum să îl ataci pe Emilş Boc?

„Noi am fost toți lângă Ludovic Orban. Undeva a greșit Ludovic Orban. Sunt două opțiuni. Îl susținem pe Florin Cîțu pentru că eu cred că pentru ceea ce urmează în PNL, pentru România și pentru momentul actual, Florin Cîțu, care, din punctul meu de vedere, este un Mario Draghi al Italiei, este exact ce trebuie pentru ceea ce urmează: 5 ani de zile în care România absoarbe bani”, a spus Rareș Bogdan.

„Noi am folosit în campania electorală câteva simboluri ca exemple de bună administrare. Votați-ne, că noi venim cu exemplele acestea: Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ilie Bolojan și le vom implementa la nivel național. Cum poți, ca președinte al partidului încă în funcție, o lună și o zi, să îl ataci pe Emil Boc, care este un adevărat simbol nu doar pentru primarii liberali?”, a spus Rareș Bogdan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă