Orban, după şedinţa conducerii PNL: Cîţu beneficiază de susţinere totală. Nu se ia în discuţie schimbarea configuraţiei politice

2 săptămâni in urmă 20

Guvernul condus de premierul Florin Cîţu beneficiază de susţinere totală, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a completat că „nici nu se în discuţie vreo secundă schimbarea configuranţie politice”.

„Noi nu ne jucăm cu România. Când am hotărţt că premierul acestui Guvenr este Florin Cîţu, suntem serioşi, consecvenţi şi mergem mai departe”, a completat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a lansat un îndemn către toţi partenerii de coaliţie „să lăsăm deoparte ceea ce ne separă şi să ne concentrăm pe ceea ce aşteaptă românii de la noi şi anume să asigurăm o bună guvernare României”.

Citeşte şi: Florin Cîţu ameninţă cu noi remanieri după atacul lui Cătălin Drulă. Cine îl critică va fi revocat „imediat”

Ludovic Orban, mesaj tranşant în şedinţa PNL despre scandalul din coaliţie. „Să nu intrăm în jocul USR-PLUS. Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie”

Ludovic Orban a criticat în şedinţa Biroului Executiv al PNL relaţia cu USR-PLUS în coaliţia de guvernare. Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a transmis liderilor PNL să nu intre în „jocul USR-PLUS”.

„Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie şi să îţi ataci premierul. Vlad Voiculescu a avut un management dezastruos la Ministerul Sănătăţii (…) Noi trebuie să ne concentrăm pe guvernare. Nu intrăm în jocul USR_PLUS. Ei trăiesc din conflicte”, a declarat preşedintele PNL în şedinţa conducerii liberale, conform unor surse politice, citate de Adevărul.

Citeşte şi: Ce crede cu adevărat Iohannis despre ruptura din coaliţia de guvernare, după demiterea lui Voiculescu. Anunţul făcut de Rareş Bogdan: E trist şi mâhnit!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă