Orban, despre primarul din oraşul Sângeorz-Băi: Sunt, categoric, împotriva oricărui comportament agresiv

2 months ago 2

Premierul Ludovic Orban a condamnat, joi, comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, subliniind că acesta nu candidează din partea PNL la alegerile locale, transmite Agerpres.

„Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi… a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a arătat Orban în cadrul unei declaraţii acordate presei.

Reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud s-au delimitat, joi, de comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fetiţa dezbrăcată şi în genunchi, în timp ce o certa.

Traian Ogâgău a câştigat primul său mandat de primar al oraşului Sângeorz-Băi în 2016, ca reprezentant al PNL.

La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, dar susținut de PNL, după ce a fost nevoit să se suspende din pafrtid din cauza condamnărilor primite în două dosare penale.

După apariţia imaginilor cu fetiţa primarului, atât Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat anchete.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Read Entire Article
Powered By Seo Tools