Orban, despre atitudinea manifestată de Cîțu: Știți cum e? Cine are convingerea că poate câştiga nu clamează victoria de dimineaţa până seara

2 luni in urmă 31

Liderul PNL, Ludovic Orban, a participat la conferința alegerilor din organizația județeană Tulcea, exprimându-și încrederea că membrii partidului nu-și vor schimba opțiunea de vot, indiferent de intervențiile care vin dispre echipa premierului Florin Cîțu. Orban a spus că are încredere în membrii partidului care-și vor exprima votul în cadrul Congresului și a apreciat că „cine are convingerea că pote câștiga nu clamează victoria de dimineața până seara”.

„Mie nu îmi place să declar câştigătorul. Văd că unii din echipa competitoare tot anunţă victoria. Ştiţi cum e? Cine are convingerea că poate câştiga nu clamează victoria de dimineaţa până seara. Victoria se va obţine pe 25 septembrie, ca urmare a deciziei libere a fiecărui delegat al PNL care va participa la Congres”, a declarat Ludovic Orban, prezent la evenimentul desfășurat în sala Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea.

Orban i-a îndemnat pe liberali să cântărească bine până pe data de 25 septembrie – când se va desfășura Congresu PNL – transmițându-i contracandidatul său, Florin Cîţu, că dacă președinții de organizații scriu pe facebook că trec în tabăra lui, nu înseamnă că și consilierii locali și județeni, primarii sau simpli membri de partid fac același lucru.

„Sigur, uneori pare, aşa – pe la câte o conferinţă judeţeană – că sala aplaudă şi preşedintele după, în concediu, scrie o postare pe Facebook că sprijină echipa Cîţu. Să nu-şi imagineze cineva că, dacă preşedintele a scris o postare pe Facebook că se duce în echipa Cîţu, baza PNL, primarii, consilierii judeţeni, consilierii locali îşi schimbă părerea de pe o zi pe alta. Eu am încredere în fiecare membru al PNL. Aveţi destinul PNL în mâna dumneavoastră pe 25 septembrie. Gândiţi cu mintea voastră, analizaţi cu propriul discernământ şi luaţi acea decizie pe care o consideraţi cea mai bună pentru PNL. Vă felicit pentru toate rezultatele şi vă garantez că rămân alături de dumneavoastră în toate bătăliile şi, dacă mergeţi pe mâna mea, garantez unitatea PNL şi capacitatea partidului de a câştiga toate bătăliile electorale din 2024″, a comentat Orban

Discursul preşedintelui PNL, Ludovic Orban,  a fost întrerupt de o pană de curent. La fel s-a întâmplat și în cazul eurodeputatului Rareș Bogdan, însă ambii au continuat să vorbească și fără microfon.

Actualul preşedinte al organizaţiei judeţene Tulcea, primarul Ştefan Ilie, a fost reales în funcţie cu 218 voturi din cele 221  exprimate, conform datelor transmise de secretarul general al organizaţiei, Nicolae Florin Bibu.

Sursa Foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă