ORBAN: Demisia mea de la șefia Camerei Deputaților e irevocabilă, dar nu vreau să fac loc lui Ciolacu sau altcuiva din PSD

1 lună in urmă 14

Ludovic Orban, fost președintele PNL Ludovic Orban, fost președintele PNL

Fostul președinte PNL Ludovic Orban a precizat că nu are nicio înțelegere ascunsă cu Florin Cîțu, iar demisia sa de la șefia Camerei Deputaților este irevocabilă, însă depinde de noul șef liberal când o va pune în practică. Orban a explicat că rămâne în continuare dedicat PNL și tocmai de aceea n-a demisionat direct din funcție, pentru a "nu-i face loc lui Marcel Ciolacu sau altcuiva din PSD". 

DUMINICĂ, 26 SEPTEMBRIE 2021, 13:29

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"Am spus că luni dimineață, la ora 9.00, îmi depun demisia pe biroul la președintelui PNL, el are posibilitatea de a o înainta când consideră că are opțiunea păstrării postului. Dacă eu îmi depun demisia la Camera, luni, marți sau miercuri se organizează alegeri, iar cum este situația ca urmarea crizei politice provocate, este riscul major să pierdem poziția.

Eu sunt membru PNL și obiectivul meu este ca atunci când îmi voi da demisia, funcția să rămână unui coleg din PNL. Demisia este un act unilateral, este irevocabilă, dar sunt membru PNL și nu vreau să creez șansa să se alegă Ciolacu sau altcineva de la PSD," a declarat Ludovic Orban.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă