Orban anunţă că merge luni la şedinţa conducerii PNL pentru a vota împotriva guvernării cu PSD: Dacă se votează pentru acest guvern, mă voi concentra împreună cu parlamentarii PNL pe ce avem de făcut mai departe

5 zile in urmă 28

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a anunțat că nu va lispi, luni, de la ședința Biroului Permanent Națioanal, pentru că trebuie să voteze împotriva guvernului de coaliție cu PSD.

Prezent în emisiune la Realitatea PLUS, Orban a punctat că nu își dorește să plece din PNL și că va mai face o încercare, la ședința BPN de luni dimineața, când se va duce să voteze împotriva alianței cu social-democrații și când le va cere și colegilor săi să nu susțină un astfel de demers. Orban a punctat că dacă votul din BPN va fi pentru alianța cu PSD, atunci va decide îmreună cu parlamentarii PNL ce trebuie făcut mai departe.

„Mă duc la ședința BPNL și le cer public să nu votăm (…) Le voi spune că nu este târziu să refacem coaliția de centru-dreapta și să facem ceea ce așteaptă oamenii de la noi. Dar daca BPN validează această alianță cu PSD, mă voi concentra împreună cu toți parlamentarii cu privire la ce avem de făcut mai departe”, a spus Ludovic Orban.

Luni, de la ora 9.30, membrii Biroului Politic Național al PNL se întrunesc în ședință pentru a vota rezultatele negocierilor avute cu PSD și UDMR, în vederea constituirii unui nou guvern de coaliție.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

viewscnt

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă