Orașul în care locuiesc numai femei. Secretul lui s-a aflat acum: de ce bărbații nu vor să stea aici

4 săptămâni in urmă 12

Există un oraș care este locuit doar de femei. Cum se numește și de ce bărbații nu doresc să stea aici? Iată detalii despre locul care trezește uimirea tuturor și ridică zeci de semne de întrebare! Ce spun doamnele despre traiul în localitatea cu pricina?

Orașul locuit doar de femei

Un oraș din lume a atras atenția datorită locuitorilor din ei. Mai exact, numai femei. Motivul pentru care bărbații nu vor să trăiască aici e nemaiîntâlnit. Tinerele îi învită pe bărbați să le fie alături, dar aceștia nu doresc să calce pe acolo. Locul se află în Brazilia și se numește Noiva De Cordeiro, recunoscut în toată lumea pentru faptul bizar menționat anterior.

Peste 600 de tinere cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani își caută acolo amorezi și îi invită în ținutul lor. Soții și fiii lor de peste 18 ani sunt angajați în afara localității și au voie în casa doamnelor și doamnișoarelor doar în timpul weekend-urilor.

Acestea susțin că orașul e mai organizat și mai armonios cu ele la conducere

Mai mult decât atât, femeile demonstrează că sunt firi independente și se descurcă perfect cu treburile cu care masculii erau însărcinați: de la agricultură și administrație la construcție. „Toate visam sa ne indragostim si sa ne casatorim. Dar nu vrem sa plecam de aici, din orasul nostru. Uneori doar asta e solutia ca sa ne gasim soti. Trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre”, povestește Nelma Fernandes, o localnică din orășelul Noiva de Cordeiro.

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile”, spune Rosalee Fernandes, o localnică fericită din Noiva de Cordeiro.

Țările unde femeile sunt mai numeroase

Printre țările unde femeile sunt majoritatea se numără: Statele Unite ale Americii, Germania, Franţa, Suedia, Argentina, Australia, Japonia, Rusia, Ucraina, dar şi România. În 2014, China avea 657 de milioane de doamne și domnișoare, timp în care bărbații numărau 700 de milioane. În India există 600 de milioane de femei.

Conform Recensământului din 2011, în România femeile erau mai numeroase decât bărbații cu aproape 450.000. Singurul județ de la noi unde bărbații sunt fruntea în acest top este Vaslui. 139 de țări de pe glob aveau mai multe femei decât bărbați în anul 2013, arată datele din cadrul Central Intelligence Agency World Factbook.

Vezi mai multe detalii AICI

The post Orașul în care locuiesc numai femei. Secretul lui s-a aflat acum: de ce bărbații nu vor să stea aici appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă