Orașele din România care au cele mai multe femei. Aici sunt locurile unde te însori sigur cu cineva

6 zile in urmă 11

Care sunt orașele din România care au cele mai multe femei? Unde sunt locurile pe care trebuie să le tranziteze cei singuri? Cu siguranță o să găsești pe cineva potrivit pentru tine aici.

Ce orașe din România au cele mai multe femei?

România este o țară extrem de frumoasă și vizitată cu drag de străini pentru anumite peisaje desprinse din basme pe care le deține. Alt lucru lăudat de cei care vin special la noi pe meleaguri sunt femeile.

Frumusețea româncelor i-a lăsat pe cei mai mulți fără cuvinte, mai cu seamă că nu există dubiu că româncele sunt unele din cele mai frumoase din toată lumea. Desigur că în timpul acesta mulți bărbați ar vrea să meargă la sigur și să colinde pe străzile orașelor unde sunt cele mai multe doamne și domnișoare.

Conform unor date din recensământ, majoritare pe tot teritoriul sunt femeile, iar cele mai multe se găsesc în București. O singură vizită în Capitală și cu siguranță te îndrăgostești nebunește sau chiar îți găsești direct aleasa. În Capitală avem cu 123.119 mai multe femei decât bărbaţi (900.552 femei, 777.433 bărbaţi). Raportul este realizat în 2011 și este în favoarea femeilor.

Unde poți să îți găsești jumătatea?

De asemenea, în Bistrița-Năsăud avem tot mai multe femei decât bărbați. Datele Recensământului Populației și al Locuințelor arată că numărul femeilor îl depășește pe cel al bărbaților cu aproape 3.000 de persoane. Și Timiș se află în acest top cu o populație formată majoritar din femei.

Astfel, dacă ești în pană de idei și vrei să iei o pauză de la aplicațiile pentru întâlniri îți este recomandat să iei la pas: Bucureștiul, Bistrița-Năsăud și Timiș.  Cu siguranță îți vei găsi jumătatea în unul din locurile acestea care abundă de femei care mai de care mai frumoase.

„O să-ți placă româncele”

„Româncele sunt închise la culoare, slabe şi cu forme. Au picioare lungi şi talii subţiri. Nasul poate fi uneori pronunţat, dar asta nu e o ceva rău. Dacă îţi plac fetele cu contrast între palid şi brunet, o să-ţi placă româncele. Părul le e în multe cazuri închis la culoare, dar pielea le e albă, multe au ochi albaştri.

E ceva între un basm gotic şi au ceva de elfi. Poate că exagerez un pic, dar prindeţi voi ideea. Femeia obişnuită care trece pe străzile Bucureştiului are mult mai multă frumuseţe naturală, rustică, decât o actriţă cu nume branduit de la Hollywood. Nu vă mint!

De fapt, după o zi în oraşul vechi, o să capeţi „Gât de Lipscani”. Aşa numesc străinii când te doare gâtul de la cât îţi întorci capul după studente românce”, Mark, un american care a trecut prin România și care laudă calitățile fizice ale femeilor de la noi, arată evz.ro.

The post Orașele din România care au cele mai multe femei. Aici sunt locurile unde te însori sigur cu cineva appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă