Oraș îngropat în gunoaie de Sărbători! Crăciunul, umbrit de criza deșeurilor, în Baia Mare

3 săptămâni in urmă 18

Baia Mare este sufocat de mizerie Baia Mare este sufocat de mizerie

Crăciunul a fost umbrit de criza gunoaielor în Baia Mare. Orașul este sufocat de mizerie din cauză că, de mai bine o săptămână, firma de salubritate nu mai adună deșeurile. Oamenii sunt nevoiți sa suporte mirosul și imaginile dezolante, iar asta pentru că autoritățile locale nu au mai plătit facturile către firma de salubritate de un an. 

LUNI, 27 DECEMBRIE 2021, 11:45

SURSĂ: Realitatea Plus AUTOR: REALITATEA.NET

Baia Mare e îngropată în gunoaie după că firma de salubritate a oprit serviciul din cauza facturilor restante. Primăria condusă de Cătălin Cherecheș are facturi neplătite vechi de un an către firmă de salubritate.

”Cerințele noastre au fost să avem o locație autorizată legal unde să punem deșeurile. De asemenea avem facturi scadente de decembrie anul trecut, deja de un an de zile.”, a declarat mangerul firmei de salubritate.

În tot acest timp, oamenii nu mai au unde să arunce resturile, iar lângă pubele s-au format adevărate mormane de gunoaie.

Potrivit G4media, Consiliul Judeţean Maramureş a încercat să colecteze o parte din deşeurile menajere cu sprijinul unor utilaje oferite de două primării şi al Societăţii Judeţene de Drumuri şi Poduri, dar a descărcat ilegal deșeurile pe un teren viran la periferia satului Săsar.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă