"Ora prim-ministrului". Premierul Florin Citu va oferi explicatii in Parlament despre bugetul pe 2021

1 săptămână in urmă 11

Premierul Florin Citu va participa luni, de la ora 17.00, la Ora Prim ministrului, in plenul Camerei Deputatilor. Citu va oferi explicatii despre buget, solicitarea fiind facuta de PSD.

Proiectul bugetului de stat pe 2021 a fost adoptat in Guvern si urmeaza ca in aceasta saptamana sa intre in dezbaterea parlamentului, dupa ce va fi stabilit un calendar.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica, intr-o emisiune, ca partidul va depune motiune de cenzura in situatia in care amendamentele depuse de social-democrati la legea bugetului de stat nu vor fi adoptate la dezbaterile din Parlament. El a catalogat proiectul de buget propus de Guvern drept "o tampenie".

"Nu poti sa ai crestere economica cand ai austeritate si tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate in ultima clipa acest guvern isi da seama ca proiectul de buget cu taieri si cu austeritate e o tampenie", a afimat Marcel Ciolacu duminica seara, la Antena 3.

Intrebat daca PSD va depune o motiune de cenzura in cazul in care nu ii vor fi votate amendamentele, Ciolacu a raspuns afirmativ.

"Categoric ca depunem motiune, dar am si spus este prima motiune simpla pe care am depus-o, si deja am avut patru voturi in plus in afara de grupurile parlamentare PSD si AUR. Este pentru prima oara. Eu nu-mi aduc aminte ca doar la doua luni de la alegeri deja patru voturi sa fie in plus fata de ce avem ca opozitie. Avem o sesiune parlamentara unde vom veni, categoric, cu o motiune de cenzura", a adaugat Marcel Ciolacu.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă