„Opulent by Bănel Nicoliță”! Cum a încercat fostul fotbalist să dea lovitura pe piața parfumurilor din România

1 săptămână in urmă 27

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a avut gânduri mari în trecut, când a investit în industria cosmetică și chiar a lansat un parfum cu numele său, afacere care însă nu i-a adus succesul pe care îl aștepta.

Bănel Nicoliță are probleme financiare serioase în prezent, fiind nevoit să plece în străinătate, la muncă, după ce și-a investit toți banii în echipa de fotbal din localitatea natală, Făurei. Fostul fotbalist a încercat, în perioada când era în activitate, să dea lovitura pe piața parfumurilor, însă nu a avut succes.

Bănel Nicoliță a colaborat cu o firmă de profil și și-a cedat imaginea, însă parfumul care îi purta numele nu a adus satisfacțiile dorite.

De ce nu s-a mai produs parfumul lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a încercat să facă o adevărată afacere din vânzarea parfumurilor cu numele său, însă tentativa lui a eșuat destul de repede. Firma de cosmetice pe care a avut-o alături a scos pe piață „Opulent by Bănel Nicoliță”, produs care însă nu s-a bucurat de prea multă atenție din partea consumatorilor.

Fostul jucător spera ca acesta să fie un moment de cotitură în viața sa, care să îi asigure o siguranță financiară confortabilă pentru tot restul vieții. El a stabilit cu parfumeria să cedeze numele său pentru o promovare mai bună a produsului, iar profitul urma să fie împărțit de cele două părți. Din păcate pentru fostul internațional, afacerea a eșuat destul de repede, conform wowbiz.

O sticluță de parfum costa 100 de lei, sumă care probabil a fost considerată prea mare de cei care au trecut pragul magazinului. Capitalul de simpatie pe care se baza fostul internațional nu a fost suficient, în acest caz, pentru ca parfumul care îi purta numele să aibă succes.

În prezent, Bănel Nicoliță este plecat din țară și trimite lunar bani familiei, care se află în continuare în România.

The post „Opulent by Bănel Nicoliță”! Cum a încercat fostul fotbalist să dea lovitura pe piața parfumurilor din România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă