Opt localități din Caraș-Severin au rămas fără energie electrică în urma căderilor masive de zăpadă

2 săptămâni in urmă 30

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 16:38

64 citiri

Opt localități din Caraș-Severin au rămas fără energie electrică în urma căderilor masive de zăpadă

Opt localităţi din judeţul Caraş-Severin nu erau alimentate cu energie electrică duminică dimineață din cauza ninsorilor căzule noaptea trecută. Conform E-Distribuţie Banat, la ora 15:00, doar trei localităţi mai aveau parţial probleme cu alimentarea cu energie electrică.

”Echipele E-Distribuţie Banat au intervenit încă de la primele ore ale zilei şi continuă să lucreze pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în toate zonele din judeţul Caraş Severin afectate de condiţiile meteo severe.

O mare parte a incidentelor au fost remediate, iar la ora 15 mai erau nealimentate parţial localităţile Bozovici, Ramna şi Turnu Ruieni. Echipele E-Distribuţie Banat şi ale contractorilor vor lucra pentru reluarea alimentării tuturor clienţilor afectaţi, condiţiile fiind îngreunate de accesul dificil în unele zone de reţea”, anunţă Biroul de presă E-Distribuţie Banat.

De asemenea, compania recomandă clienţilor afectaţi să folosească numărul TelVerde Banat (apelabil gratuit din reţelele naţionale) - 0800.070.444 pentru a semnala deranjamentele.

Potrivit ISU Caraş-Severin, cele opt localităţi nealimentate cu energie electrică în judeţ erau Voislova, Bozovici, Turnu Ruieni – Zlagna, Doclin, Ramana, Fîrliug, Berzovia, Ticvaniu Mare.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Caraş-Severin a nins puternic. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol pentru 14 judeţe situate în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării, care a fost valabilă până duminică.

Citeste si:

Snagov, cea mai ridicată incidență a cazurilor de coronavirus. Ce valori au restul localităților din Ilfov

Localitatea Snagov are în continuare cea mai mare incidenţă a cazurilor de COVID-19 din Ilfov, de 4,20 la mia de locuitori, urmată de Corbeanca - 4,18, potrivit informaţiilor publicate,...

Cine e "procesomanul fără chip" care ține pe loc o companie strategică a statului din domeniul petrolier

Compania de stat Oil Terminal Constanţa, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagră, este iar dată în judecată de unul din acționarii săi minoritari. Este vorba de...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă