Opriţa vrea să scape! Antrenorul și comandantul CSA Steaua nu se pun de acord

1 săptămână in urmă 22

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022, 07:59 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 08:10

Deși în iunie 2021 comandantul clubului CSA Steaua anunța că obiectivul echipei este clasarea în primele 4 locuri, tehnicianul Daniel Oprița spune că are în contract evitarea retrogradării.

Pe locul 6 la sfârșitul anului 2021, ultimul de play-off, Steaua se pregătește pentru reluarea Ligii a 2-a, dar situația nu s-a schimbat deloc față de începutul sezonului, în privința soluțiilor ca echipa să-și schimbe forma de organizare și să poată lupta pentru promovare, măcar din viitorul sezon. Dar nici în legătură cu obiectivele acestui sezon lucrurile nu sunt foarte clare.

Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF

SELECȚIONER

Ladislau Boloni e la București! » Ce urmează în negocierile cu FRF

În iunie anul trecut, când Daniel Oprița și stafful său și-au prelungit contractele pe încă doi ani, semnare acestora s-a făcut în direct, la Steaua TV.

Atunci, comandantul clubului, Răzvan Ștefan Bichir, contrasemna respectivele documente și îi mulțumea antrenorului, care promovase echipa din Liga a IV-a până în eșalonul secund, „că a ales să continuăm acest proiect împreună. Obiectivele pe care ni le-am propus sunt foarte ambițioase, dar de nivelul clubului Steaua, câștigarea Cupei României și clasarea, la finalul campionatului, între primele 4 echipe".

Declarațiile care se contrazic la CSA Steaua

După promovare, Daniel Oprița voia să plece, nemulțumit de condițiile financiare oferite inițial de club pentru a continua și la Liga a 2-a. Ulterior, el a obținut o mărire a contractului, ajungând la 5.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanță. Totul în baza țelurilor anunțate oficial.

Surse apropiate clubului susțin însă că, de atunci, contractul lui Daniel Oprița ar fi fost modificat și antrenorul nu mai are ca obiectiv principal clasarea în primele 4 echipe, ci evitarea retrogradării!

A confirmat-o chiar și tehnicianul, în ultimele declarații de la finalul anului trecut, dar și mai recent, când a fost invitat la Playsport live: "Da, nimeni nu e mulțumit, nici eu, dar acesta este obiectivul meu, evitarea retrogradării". 

Nu pot să comentez ce spune Daniel Oprița, dar contractul lui nu a fost schimbat. Dacă echipa ar retrograda, înțelegerea noastră cu antrenorul s-ar întrerupe imediat. Probabil că de aceea vorbește el despre evitarea retrogradării
- Răzvan Ștefan Bichir, comandant CSA Steaua

VIDEO Eugen Trică: „Eu am jucat la FC Nimeni! Unde sunt titlurile, Cupa, Supercupa? CSA e Steaua!”

Citește și: 

Cum își torturează CSA Steaua fotbaliștii care nu se supun: „E imposibil să ne încadrăm, oricât am vrea!”

Schimbări masive la Steaua » Oprița dă afară 6 fotbaliști: „Ei nu vor să plece!”

Playtech: BOMBĂ! Cum a îndrăznit Loredana Groza să se fotografieze după zvonul divorțului. E prea de tot ce ne arată în jos...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă