Oprița a dezvăluit de ce n-a mai ajuns la CSA Steaua fostul junior de la Real Madrid, Nicușor Craiu

1 lună in urmă 1

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Daniel Oprița, antrenorul echipei din Liga a treia, l-a folosit în februarie pe mijlocașul ofensiv într-un amical cu Sporting Roșiori (4-3) și a fost mulțumit de evoluția fotbalistului. 

În cele din urmă, echipa Armatei n-a mai reușit să-l transfere pe Nicușor Craiu. Daniel Oprița (40 de ani) a explicat aseară, la emisiunea Națiunea Stelistă, de ce nu s-a mai materializat inițiativa.

Motivul pentru care Nicușor Craiu nu a mai semnat cu echipa condusă de Oprița

"Da, a fost junior și la Real Madrid, și la Villareal. A ajuns prea târziu și nu s-a mai putut face transferul. N-am avut cum să-i mai facem contractul la Federație. 

Trebuia până pe 8 februarie să se facă transferul ca să putem să-i facem contract. Nici impresarul n-a știut, nici noi n-am știut. 

Aș fi avut nevoie de el, este un jucător tânăr, n-ar fi costat foarte mult și merita încercat", a explicat Daniel Oprița, pentru Națiunea Stelistă.

Înainte să ajungă să se antreneze cu gruparea militară, Craiu evoluase în Polonia, în Liga a treia, la Ursus Varșovia, formație pentru care a strâns doar șapte minute într-un meci.

Meciul Steaua - FCSB II are loc sâmbătă

Campionatul se reia pe 13 martie cu derby-ul cu FCSB 2, echipă clasată pe locul 2, la două puncte diferență. Partida se va disputa pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua.

Lider în Seria a 4-a, Steaua este în mare formă înaintea acestui meci - a jucat 8 amicale în această iarnă și a înscris 39 de goluri, primind doar 11.

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)
Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

Etichete: csa steaua , daniel oprita , nicusor craiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă