Operația lui Florinel Coman a fost un succes! Mesajul fotbalistului de la FCSB trimis fanilor de pe patul de spital: „Mă simt excelent!”| FOTO

1 lună in urmă 46

Florinel Coman a fost supus unei intervenții chirurgicale în Marea Britanie după ce s-a accidentat cu Sepsi, iar acum le-a transmis suporterilor că lucrurile au decurs perfect.

Extrema lui FCSB va lipsi de pe gazon aproximativ trei luni, după ce a părăsit accidentat terenul în meciul cu Sepsi. Florinel Coman a fost nevoit să îndure o intervenție chirurgicală pentru a își rezolva problema medicală și spune că procedura a fost un succes.

Fotbalistul a postat un mesaj pe Instagram direct de pe patul de spital din Marea Britanie și le-a transmis suporterilor lui FCSB că este într-o stare excelentă.

Mesajul lui Florinel Coman din spital

Fotbalistul lui FCSB Florinel Coman are de așteptat trei luni până când va putea juca fotbal din nou, dar deja a început lungul drum al recuperării. Primul pas a fost un real succes, extrema anunțând prin intermediul rețelelor de socializare că se simte excelent.

„Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată! Promit!”, a scris Florinel Coman pe contul său de Instagram. Mesajul a fost însoțit de un selfie făcut chiar pe patul de spital, în care fotbalistul zâmbește și pare ușurat că a depășit cu succes acest hop.

Florinel Coman s-a accidentat în repriza a doua a meciului cu Sepsi, 1-1, când a părăsit terenul accidentat. Ulterior, managerul FCSB Mihai Stoica a anunțat că fotbalistul trebuie supus unei intervenții chirurgicale în Marea Britanie și că recuperarea lui va dura aproximativ trei luni de zile.

Fotbalistul va reveni în România în cursul zilei de miercuri și va începe recuperarea, urmând să îl revedem pe teren spre finalul sezonului de toamnă, când medicii îi vor confirma că s-a vindecat.

The post Operația lui Florinel Coman a fost un succes! Mesajul fotbalistului de la FCSB trimis fanilor de pe patul de spital: „Mă simt excelent!”| FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă