Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat: 11 ani și 9 luni de închisoare

1 lună in urmă 25

 11 ani și 9 luni de închisoare Omul de afaceri Nelu Iordache, condamnat: 11 ani și 9 luni de închisoare

Afaceristul Nelu Iordache, unul dintre cei supranumiți "Regii asfaltului", a fost condamnat, astăzi, de Curtea de Apel București, la 11 ani și 9 luni de închisoare. Potrivit unor surse Realitatea PLUS, Iordache are deja bagajul pregătit și așteaptă doar ca decizia magistraților să ajungă la penitenciar. 

MIERCURI, 08 SEPTEMBRIE 2021, 12:38

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Curtea de Apel București l-a condamnat, miercuri, pe omul de afaceri Nelu Iordache la 11 ani și 9 luni de închisoare, în dosarul autostrăzii Nădlac – Arad. Decizia magistraților este definitivă.

În primă instanță, Tribunalul București l-a condamnat la 6 ani și 3 luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracțiuni, printre care și fraude cu fonduri europene, în calitate de administrator al societății SC ROMSTRADE SRL. 
Acesta a fost acuzat că a schimbat destinația sumei de 31.519.960 lei, reprezentând o parte din avansul încasat de la CNADNR SA pentru proiectarea și execuția lucrărilor la primul tronson din autostrada Nădlac – Arad (aproximativ 22,3 km), lucrarea fiind finanțată în proporție de 85% din fondul de coeziune al Uniunii Europene.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă