Omul de afaceri gorjean, acuzat că a abuzat două adolescente, rămâne în arest. Decizia nu este definitivă

3 săptămâni in urmă 20

De Monica Palade.
Publicat: 21.09.2021, 22:34.
Actualizat: 21.09.2021, 22:34

Omul de afaceri gorjean, care a abuzat de două adolescente, rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

Galerie (2)

Omul de afaceri gorjean, acuzat că a abuzat două adolescente, rămâne în arest. Decizia nu este definitivă

Shutterstock

Judecătoria Târgu Jiu a decis prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile pentru omul de afaceri gorjean Gheorghe Laurențiu Maronidis.

Afaceristul în vârstă de 47 de ani este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore în complexul de agrement pe care acesta îl deţine.

Reamintim că un afacerist de 47 de ani este acuzat că a abuzat sexual două copile de 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat la piscina pe care o deţine. Bărbatul le-ar fi dat fetelor pe care le cunoştea de mici mai multe băuturi cu alcool, iar apoi a profitat de ele. Scenele oribile au fost filmate de camerele de supraveghere, iar o parte dintre imagini au ajuns pe Internet.

Înspăimântător este faptul că familiile victimelor îl ştiau foarte bine pe afacerist. "Îl cunosc de câţiva ani. Niciodată nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea să facă aşa ceva". "Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină", spun şocaţi părinţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un tată sfâșiat de durere l-ar fi obligat pe pedofilul care i-a abuzat fetița să-și sape singur groapa, apoi l-ar fi ucis, în Rusia

1

Un tată devastat de durere l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de doar 6 ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia, arată primele indicii dintr-un caz înfiorător petrecut în Rusia. Bărbatul ar fi descoperit imaginile înfiorătoare chiar pe telefonul prietenului lui, Oleg Sviridov. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă