Omul care le recomandă celor de la CFR Cluj să se bazeze pe Alex Pașcanu

1 lună in urmă 6

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Pașcanu a fost unul dintre cei mai buni tricolori ai selecționatei lui Adrian Mutu la Campionatul European U21, unde naționala de tineret nu a reușit accederea în Final 8, după 1-1 cu Olanda, 2-1 cu Ungaria și 0-0 cu Germania.

Fost jucător la Leicester, Pașcanu (23 de ani) a fost cumpărat de CFR Cluj în 2019, însă fostul antrenor, Dan Petrescu, l-a utilizat de la rar spre foarte rar. Stoperul a fost împrumutat la Voluntari, iar din sezonul trecut în Spania, la Ponferadina, în eșalonul al doilea.

George Florescu: "Pașcanu ar trebui să primeasă șansa de a juca!"

Fostul internațional George Florescu a explicat după meciul de aseară, CFR - Dinamo 1-0, de ce îl vede pe Pașcanu un om de bază la CFR, după revenirea la trupa din Gruia.

"Să zicem că e la acelaşi nivel, dar Vinicius şi Burcă au un plus la experienţă. Doar n-o să-l ţii pe Burcă pe bancă şi să-l foloseşti pe Paşcanu. Cred că Paşcanu ar trebui, uşor-uşor, să primească şansa de a juca aici, pentru că e un jucător de valoare.

Vinicius, chiar dacă e util pentru CFR, a ajuns la o vârstă", a declarat Florescu, la Look Sport.

Brazilianul Paulo Vinicius, unul dintre oamenii-cheie ai CFR-ului în ultimii ani, are 36 de ani. Pașcanu e cotat la 700.000 de euro de Transfermarkt.

Etichete: cfr cluj , george florescu , alex pascanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă