Omul care l-a dat afară pe Cîțu RUPE tăcerea: "E un satrap. Nu știe să lucreze în echipă. Orban poate duce mai departe PNL"

1 lună in urmă 32

Mișu Negrițoiu/ Foto: Wikipedia Mișu Negrițoiu/ Foto: Wikipedia

Fostul șef al lui Florin Cîțu a rupt tăcerea în mediul online. Economistul Mișu Negrițoiu susține că actualul premier ar fi "un satrap", acesta fiind motivul pentru care l-a dat afară de la banca la care a lucrat și spune că nu știe să lucreze în echipă. 

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 20:23

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

"Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce Romania mai departe. Nu voi, cu Citu. Va cunosc destul de bine pe amindoi, si stii asta. M-ai intrebat odata de Citu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap (conducător despotic, rău; persoană cu apucături dictatoriale - n.r.). De-asta l-am si scos din banca. Am fost singurul lui sef, vreodata. Este f invechit. Nu comunica. Nu poate sa lucreze in echipa. Si chiar crede, ca stie, si poate sa faca, orice!

Orban este singurul care poate sa faca ceva cu PNL. Voi il ingropati. Nu-mi pasa, dar pacat de tara!

Presedintele tau, pluteste. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine", a comentat economistul Mișu Negrițoiu la o postare a vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan. 

Mișu Negrițoiu este un economist român, fost ministru de stat pentru coordonare, strategie și reformă (1992-1993) și fost președinte al ASF România.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă