Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: "Nu-mi vine să cred! Ştiam că e pregăteşte să facă şcoala de şoferi!"

1 lună in urmă 2

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au reţinut documentul prezentat la control în vederea continuării cercetărilor. În cazul în care după verificări se va constata că permisul este valid, dosarul penal va fi închis, iar Florinel Coman va rămâne doar cu sancţiunea pentru depăşirea vitezei legale.

Cum a reacţionat omul care l-a crescut pe Florinel Coman, după ce a aflat că fotbalistului i s-a întocmit dosar penal

Şeful şcolii de fotbal Luceafărul Brăila, unde a crescut Florinel Coman, s-a declarat stupefiat când a auzit ce s-a întâmplat. Laurenţiu Calu este bun prieten de familie cu părinţii fotbalistului şi şi-a spus opinia după acest incident.

Florinel Coman a plecat de la Luceafărul Brăila la Academia Hagi în 2011, pe când avea doar 13 ani, şi ulterior a ajuns la FCSB.

"Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să faca treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău.

Nu e nici țigan, nici infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion care transportă cereale”, a afirmat Calu, pentru GSP.ro.

Directorul de la Luceafărul Brăila crede că Florinel Coman are nevoie de susţinere în aceste momente.

"Probabil trece printr-o perioadă mai grea și nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine și știu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor și văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situații de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră. În astfel de momente, ar trebui să-l susțină cineva.

Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Așa ar trebui să aibă și FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate. E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem.", a mai spus Laurenţiu Calu.

Etichete: florinel coman , permis auto , laurentiu calu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă