Omul care a fost președintele CFR-ului o anunță campioană pe FCSB! Singura problemă + Atacă jucătorii din Gruia: „Parcă au luat somnifer”

1 lună in urmă 1

Iuliu Mureșan, fost președinte al celor de la CFR Cluj, susține că FCSB are prima șansă în lupta pentru titlu în Liga 1. Singurul dezavantaj al roș-albaștrilor este că nu vor mai putea juca pe teren propriu pe Arena Națională. Elevii lui Petea vor evolua acasă pe arena celor de la Astra Giurgiu.

Iuliu Mureșan a fost președintele CFR-ului timp de 17 ani, dar din 2018 a plecat din Gruia după ce relația cu patronul Nelu Varga devenise extrem de rece.

FCSB a învins în derby-ul cu CFR Cluj, 3-0, și echipa finanțată de Gigi Becali e prima în clasamentul Ligii 1, cu 63 de puncte, la trei în fața clujenilor.

Omul care a fost președintele CFR-ului și o anunță campioană pe FCSB

„Va fi o luptă în trei, Craiova se poate apropia cu 3 puncte câștigate în următoarele meciuri. Craiova poate câștiga campionatul din poziția în care este acum, însă FCSB are prima șansă. Se vede foarte tare acest lucru în acest moment. S-ar putea să fie o problemă pentru ei, am înțeles că vor juca de acum la Giurgiu.

E e un stadion cochet și un gazon destul de bun, dar nu la nivelul celui de pe Arena Națională. S-ar putea sa fie un dezavantaj. Dar totuși și-au făcut moral în meciul cu CFR, și-au intrat în mână cu cele trei goluri date. CFR nu avea cum să emită pretenții pentru mai mult de un egal, dacă nu a avut niciun șut pe poartă”, a spus Iuliu Mureșan, la Realitatea Sportivă.

Iuliu Mureșan, despre jucătorii CFR-ului: „Parcă au luat somnifer înaintea meciului cu FCSB”

„CFR în comparație cu perioada în care era antrenor Dan Petrescu este tot o echipă care se apără foarte organizat. Avea până la meciul cu FCSB cea mai bună apărare din campionat și acum sigur că s-a întâmplat ceva. Jocul CFR-ului s-a schimbat. Și cu Dan Petrescu au fost probleme înainte de a pleca el.

Parcă echipa nu mai avea chef de fotbal, era obosită. Ziceam cu toții că au o medie de vârsta mare, dar nu asta e cauza. Pur și simplu ceva nu a fost bine în lot, parcă au luat somnifer înainte de meciul cu FCSB”, a mai declarat Iuliu Mureșan despre CFR Cluj, fosta sa echipă.

The post Omul care a fost președintele CFR-ului o anunță campioană pe FCSB! Singura problemă + Atacă jucătorii din Gruia: „Parcă au luat somnifer” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă