Omrani va fi titular la FCSB! Dică: ”Ții rezervă un jucător cu cinci campionate?” Cum vrea antrenorul să-l folosească

3 zile in urmă 30

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Transferul celui din urmă i-a surprins pe mulți, întrucât francezul evoluează pe același post cu atacantul central pe care FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l lua de la U Craiova 1948. 

Nicolae Dică știe cum îi poate folosi concomitent pe Andrea Compagno și Billel Omrani

Invitat în studioul Digi Sport Special, Nicolae Dică (42 de ani) a explicat că acest lucru nu reprezintă o problemă pentru el, deoarece îi poate utiliza pe cei doi în același timp, fie într-un sistem cu doi atacanți, fie cu Omrani în bandă. 

"Când discut cu patronul echipei, el nu vine și-mi zice unde îl vede pe un jucător anume. Când ai un jucător ca Omrani, care a câștigat 5 campionate, îl ții rezervă? Dacă merită să joace în continuare, va rămâne titular.

Da, m-am gândit. Veți vedea! Da, se poate întâmpla și să avem două vârfuri, și să jucăm altfel. Dar important e să fie amândoi pe teren în același timp și Omrani să fie bine din punct de vedere fizic.

S-a antrenat foarte bine separat în această perioadă, cât și cu echipa. E pe drumul cel bun. Omrani poate juca și în dreapta sau stânga, nu e nicio problemă", a declarat Dică. 

FCSB nu duce lipsă de atacanți centrali în lot

Pe lângă cei doi, FCSB îi mai are în lot și pe Bogdan Rusu, Ianis Stoica și Andrei Dumiter, deși ultimul dintre ei este accidentat. 

În plus, pe acel post mai poate evolua și David Miculescu, astfel că Dică nu duce deloc lipsă de opțiuni în privința postului de "nouar". 

Etichete: nicolae dica , billel omrani , andrea compagno


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă