Omrani și Cestor, situații incerte la CFR Cluj. ”Te poți numi și Messi, fără pregătire nu faci nimic”

2 săptămâni in urmă 31

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Fostul mare arbitru a vorbit de toți jucătorii, în frunte cu Billel Omrani (28 de ani) și cu Mike Cestor (29 de ani).

Billel Omrani nu a ajuns în cantonamentul CFR-ului de la Oliva Nova, Spania, întrucât nu a ieșit din izolare, după infectarea cu noul coronavirus.

Atât Omrani, cât și Cestor, au primit oferte de prelungire a contractelor cu CFR Cluj, dar n-au dat niciun răspuns deocamdată.

”Omrani dorește să revină, dar are o problemă medicală. Protocolul medical nu-i permite să revină, trebuie să mai stea 10 zile în Franța. Va reveni în Cluj. Problemă medicală, coronavirusul e o problemă medicală, nu?

A trimis documentele justificative și nu este adevărat ce se scrie. Toți jucătorii care sunt în ultimele 6 luni au posibilitatea să-și prelungească contractul sau să discute cu alte cluburi. CFR i-a oferit o prelungire lui Omrani și lui Cestor”, a spus Balaj, la Digi Sport Special, care a mai specificat că Burcă  nu este în ultimele 6 luni și că mai are contarct până în 2024.

Referitor la Cestor, Balaj a completat:

”Lui Cestor i s-a făcut o propunere, nu mai mică decât avea până acum. Antrenorul decide ce se întâmplă cu jucătorii aflați în ultimele 6 luni de contract. Și la Cestor, și la Omrani, am oferit prelungire, condițiile sunt mai bune.

Îi explicăm lui Omrani că este foarte important să se pregătească. Indiferent că te numești Omrani, Alibec, Hagi Ianis sau Messi, fără pregătire fizică nu poți să joci la cel mai bun nivel”, a mai spus Balaj, la Digi Sport.

Billel Omrani este la CFR Cluj din septembrie 2016, câștigând patru titluri consecutive în Liga 1. În acest sezon, atacantul francez a reușit șapte goluri și patru pase decisive în 28 de meciuri, în toate competițiile.

  1. 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Billel Omrani, potrivit Transfermarkt.

Mike Cestor este la CFR Cluj din iulie 2019. În acest sezon, fundașul central a jucat în 20 de meciuri și a înscris un gol.

  1. 750.000 de euro este cota de piață a lui Mike Cestor, potrivit Transfermarkt.
  • Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar CFR Cluj are derby cu FCSB, pe 23 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în direct pe Digi Sport 1.
  • CFR Cluj are un avans de zece puncte în fruntea Ligii 1, după 21 de etape.
Etichete: dan petrescu , cristi balaj , billel omrani , mike cestor , transferui cfr cluj

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă