Omagiu pentru Ilie Balaci la Craiova - Clinceni » Bannere afișate în tribune: „Timpul s-a oprit în loc”

4 luni in urmă 15

Fotbaliștii liderului din Liga 1 au intrat pe teren cu tricouri pe care era printată poza lui Balaci, iar ulterior au ținut un banner pe care era scris „Mereu cu noi, «Minune Blondă»”. În timpul momentului de reculegere, imagini cu fostul mare fotbalist au „curs” pe tabela stadionului „Ion Oblemenco”. Totodată, suporterii Craiovei au lăsat pe stadion mai multe bannere:

„De 2 ani e mereu toamnă / Timpul s-a oprit în loc / De 2 ani îi ducem dorul / Lui Balaci, marele 8” și „Ilie Balaci, de la 8 la ∞”

Legenda Ilie Balaci

Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști români, Ilie Balaci s-a născut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat în certificat pe 13 septembrie. Acesta a murit pe 21 octombrie, la 62 de ani, din cauza unui infarct miocardic.

A jucat 347 de meciuri, pentru 3 echipe: Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo București. A marcat de 76 de ori pentru Știința, de 7 ori pentru FC Olt și o dată în tricoul alb-roșu. 

7 trofeea câștigat Ilie Balaci în carieră, 3 campionate ale României și 4 Cupe ale României

Ilie Balaci, ca jucător

a debutat la 16 ani, 11 luni și 5 zile în Liga 1;a evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo;a marcat 84 de goluri în 347 de meciuri în Liga 1;a câștigat trei titluri în Liga 1 și de patru ori Cupa României;a debutat la 17 ani, 6 luni și 10 zile în tricoul naționalei României;a marcat 8 goluri în 65 de partide jucate în ”tricolor”.

VIDEO. Dănuț Lupu: „Eu spun că la fotbal au fost «împăratul» Dobrin, «regele» Balaci și restul! Balaci a fost mai mare decât Hagi!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, varianta neon » Echipament inedit pentru meciul cu Sepsi! Cum arată tricoul de deplasare al „câinilor”Viclenie de Mediaș! Ce au făcut cei de la Gaz Metan ca să-l saboteze pe Ongenda la penalty

După ce le-a omorât mama, un bărbat din Bacău l-a obligat pe unul din copiii femeii să participe la uciderea unuia dintre frați. Modul cumplit în care l-au omorât

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Monica Gabor, EXECUTATĂ silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a băgat-o afaceristul în necazuri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă