Oltenii continuă "aroganțele" după succesul cu FCSB: "Nu i-am mulțumit lui Oaidă după autogol"

6 zile in urmă 20

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Trupa pregătită de Mirel Rădoi a dominat jocul și a obținut o victorie meritată, lăsând-o pe FCSB cu doar 8 puncte și pe locul 14.

Oltenii continuă "aroganțele" după succesul cu FCSB: "Nu i-am mulțumit lui Oaidă după autogol"

Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului Craiovei a concluzionat sec că victoria oltenilor a fost una pe deplin meritată. Acesta a găsit și problema pe care o are trupa din Bănie în acest sezon, și anume lipsa de constanță în evoluții. 

"Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Eu zic că le-am meritat pe deplin. Am avut foarte multe faze în care puteam face 3-1. Cred că am făcut o partidă bună toți jucătorii. Puteam chiar eu să fac 3-1, am fost prea sigur pe mine că dau gol, Bancu a centrat perfect, dar nu știu, cu capul am probleme, nu prea pot să înscriu. 

Ne trebuia un succes după ce s-a întâmplat la Cluj și după cum am zis, cred că am meritat victoria. Dacă jucăm cum am jucat în seara asta nu avem cum să picăm de pe locurile de play-off. Ne-a lipsit constanța în acest sezon. 

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

Nu i-am mulțumit lui Oaidă după autogol. El a fost obligat de noi să-și dea autogol. Ăsta este fotbalul și ne bucurăm că am câștigat. Sincer nu ne-am pierdut speranța după golul lor marcat înainte de pauză. În prima repriză, nu-mi amintesc dacă au avut vreo ocazie", a spus Bogdan Vătăjelu.

  • Jovan Markovic, atacantul Craiovei, a râs de fundașul FCSB-ului, Joonas Tamm, pe care l-a forțat să greșească și să facă penalty, din care a rezultat primul gol al partidei.

VIDEO cu declarația lui Bogdan Vătăjelu:

VIDEO REZUMAT Universitatea Craiova - FCSB 2-1

Etichete: bogdan vatajelu , jucător universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă