Olivier Giroud a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Chelsea Londra: „Dumnezeu a vrut ca eu să joc pentru Milan!”

2 luni in urmă 21

Internaționalul francez Olivier Giroud este nerăbdător să câștige trofee cu AC Milan, despre care spune că este „unul dintre cele mai mari cluburi din lume”.

Giroud consideră că este Divinitatea este cea care a decis ca el să ajungă în Serie A la formația „diavolilor”.

Olivier Giroud și-a explicat decizia de a părăsi Chelsea: „Dumnezeu a vrut să joc la Milan”

Olivier Giroud a finalizat o mutare de 2 milioane de euro de la Chelsea la gruparea de pe San Siro pe 17 iulie și a semnat cu vicecampioana Italiei un contract valabil până în 2023.

Internaționalul francez este acum dornic să o ajute pe Milan să lupte atât pe frontul intern, cât și pe cel european, după ce a decis că este momentul potrivit să se lanseze într-o nouă provocare, după patru ani pe Stamford Bridge.

Am câștigat multe trofee la fiecare club la care am fost și aș vrea să fac același lucru și aici.

Am un obiectiv în mintea mea, dar nu vreau să-l dezvălui, altfel ar fi prea multă presiune. Să spunem doar că obiectivul meu final este să câștig cu Milan.

Venise momentul să plec de la Chelsea și să descopăr o nouă ligă. Dumnezeu a vrut să joc pentru Milan. Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și chiar cred în proiectul de aici. Avem tot ce trebuie pentru a avea un sezon foarte bun în Liga Campionilor”, a declarat Giroud.

A primit numărul 9 pe San Siro

Giroud a moștenit mult râvnitul tricou cu numărul 9 la Milan, care s-a dovedit a fi un fel de măr otrăvit pentru un număr de atacanți foarte bine cotați de la retragerea legendarului Fillipo Inzaghi, în 2012.

Gonzalo Higuain, Luiz Adriano și Fernando Torres nu au reușit să calce pe urmele unui simbol al clubului milanez, dar noul proprietar al tricoului insistă că poate face față greutății așteptărilor.

„Nu sunt superstițios, un număr de pe tricou nu poate schimba modul în care joc. Legende precum Inzaghi, Marco van Basten și Jean-Pierre Papin au purtat acest tricou pentru Milan, dar nu simt presiunea”, a spus Giroud.

Veteranul de 34 de ani l-a dat exemplu pe noul său coechipier Zlatan Ibrahimovic ca modelul perfect de a asigura longevitatea la cel mai înalt nivel:

„Vârsta mea nu înseamnă nimic. Zlatan Ibrahimovic este cu câțiva ani mai în vârstă decât mine, dar totul ține de mentalitatea sa. Cu motivația potrivită, putem face lucruri importante”, a adăugat el.

The post Olivier Giroud a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la Chelsea Londra: „Dumnezeu a vrut ca eu să joc pentru Milan!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă