Olivia Steer anunță trezirea României împotriva <draftului nazist> al vaccinării

1 lună in urmă 10

A strigat "libertate" la protestul desfășurat duminică în Parcul Izvor, iar la doar o zi și ceva distanță anunță "trezirea României" pe Instagram. Olivia Steer aduce din nou în discuție <draftul nazist> care îi dorește pe toți copiii vaccinați și critică puternic Guvernul, Președinția și Ministerul Sănătății.

Olivia Steer este din nou vocală pe rețelele sociale, ea denunțând <draftul nazist> care vrea ca toți copiii din România să fie vaccinați.

Totul se întâmplă într-o țară în care mass media este foarte coruptă ("prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența"), influencerii se vând pe o pizza, Guvernul este o glumă proastă, Președinția este un tonomat cu fise de un leu, iar Ministerul Sănătății este un teatru de păpuși.

Mesajul integral postat de Olivia Steer pe Instagram:

"Acum 8 ani (de cînd e fotografia), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Eram în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi vroia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă. I-au ținut isonul tehnocrați, useriști, peneliști, aldiști, ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii.
Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cît de corupte!) și ale influencerilor, cumpărați cu o pizza și un suc.

Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), sîntem mulți treziți. Și sîntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului ei de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, totuși!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sînt sigure (în special, cele experimentale!), că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat - pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie.

Nici una din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate! Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății - un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întîi - acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curînd și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa - prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența.

Sîntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor.

Primăvara e despre trezire!
O primăvară eficientă, tuturor!".

Aici, postarea în original:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă