Olimpiu Moruțan, urmărit pe viu de frumoasa Paula Olah la Galatasaray – Gazientep! Fotbalistul nostru , printre cei mai buni de pe teren | FOTO

3 săptămâni in urmă 24

Olimpiu Moruțan a avut o motivație suplimentară înaintea meciului Galatasaray – Gaziantep, fiind urmărit din tribune de iubita lui, Paula Olah.

Partenera internaționalului nostru și-a făcut apariția în tribunele Nef Stadium la meciul dintre Galatasaray și Gaziantep, rezultat final 2-0. Ea a atras toate privirile celor din jur și a părut extrem de fericită că își poate încuraja iubitul de la fața locului.

Olimpiu Moruțan nu a rămas dator și a marcat primul gol al meciului în prelungirile primei reprize.

Fatih Terim, impresionat de Olimpiu Moruțan

Prestația lui Olimpiu Moruțan în acest meci l-a mulțumit pe celebrul antrenor Fatih Terim, care dă impresia că i-a rezervat românului un tricou permanent de titular. Internaționalul nostru a avut, însă, o motivație suplimentară înaintea jocului cu Gaziantep, câștigat de Galatasaray cu 2-0.

Olimpiu Moruțan a fost urmărit pe viu, din tribună, de frumoasa lui iubită, Paula Olah! Tânăra de 23 de ani și fostul fotbalist al lui FCSB fac toate eforturile să se obișnuiască cu relația la distanță și speră că acest aspect nu îi va influența negativ.

Pentru a se asigura că legătura dintre ei continuă să fie la fel de apropiată ca atunci când mijlocașul evolua în România, Paula Olah nu a stat pe gânduri și a plecat în Turcia pentru a-i face galerie iubitului ei.

Frumoasa din tribună i-a purtat noroc lui Olimpiu Moruțan, care a reușit să deschidă scorul pentru Galatasaray în minutele suplimentare ale primei reprize.

La finalul partidei, Fatih Terim nu s-a ferit să îl laude pe Olimpiu Moruțan și i-a transmis că are un viitor strălucitor. „Olimpiu Morutan este cel mai mic dintre toți jucătorii, este puțin introvertit. Dacă nu vom mai pierde meciuri, vom deveni și mai buni. Punctele pierdute au un efect mare asupra tinerilor jucători. Și Morutan se va dezvolta în continuare”, a spus Fatih Terim.

The post Olimpiu Moruțan, urmărit pe viu de frumoasa Paula Olah la Galatasaray – Gazientep! Fotbalistul nostru , printre cei mai buni de pe teren | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă