Olimpiu Moruțan, urmărit de un club din Spania! Ce sumă cere Gigi Becali

2 săptămâni in urmă 9

  • Finala WTA Istanbul: Sorana Cîrstea - Elise Mertens, duminică, 17:00, Digi Sport 4

  • Liga 1: FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Dacă patronul FCSB nu a dorit să facă publice numele echipei și nici campionatul din care aceasta provine, Florin Vulturar a anunțat că un club din Spania s-a interesat de Olimpiu Moruțan, însă Gigi Becali nu ia în calcul să-l cedeze atât de ușor pe mijlocașul ofensiv, care este cel mai bun pasator decisiv al acestui sezon de Liga 1.

Olimpiu Moruțan, monitorizat de un club din Spania

În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania, pot spune că e prima tatonare.

Unde la 15.000.000 de euro ar fi prețul. Dacă Gigi Becali a refuzat oferta de 10.000.000 de euro, înseamnă că pune foarte mare preț pe Olimpiu”, a declarat Florin Vulturar, pentru ProTV.

De asemenea, agentul lui Olimpiu Moruțan a anunțat că și Al Ain, club din Emiratele Arabe Unite care a oferit 10.000.000 de euro pentru mijlocaș în iarnă, este în continuare interesată: ”M-au contactat din nou cei de la Al Ain, dar domnul Becali a spus că nici nu se pune problema”.

”Vrei 10 milioane, banii jos?” Gigi Becali a dezvăluit ce ofertă de la un club din Europa

Pe Moruțan am avut o ofertă de 10.000.000 de euro! Primeam toți banii odată. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15.000.000, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut ofertă. 'Vrei 10.000.000, banii jos?'. Am zis 'Nu vreau nici 15!'. Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuții.

Oferta am primit-o acum, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipa, nu e frumos. Oamenii au zis ca poate vor reveni și m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problemă”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro, pe 12 aprilie.

Etichete: gigi becali , olimpiu morutan , florin vulturar , oferte olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă