Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, criticați în presa din Turcia: ”Nu sunt capabili să joace la Galatasaray!”

2 săptămâni in urmă 19

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Galatasaray a suferit al șaptelea eșec din actuala stagiune și a căzut pe locul 10 în Turcia, cu 27 de puncte.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, criticați în presa din Turcia: ”Nu sunt capabili să joace la Galatasaray!”

Olimpiu Moruțan a fost integralist la Galatasaray, în timp ce Alex Cicâldău a fost schimbat de Fatih Terim în minutul 73, cu Yilmaz.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

La scurt timp după meci, turcii de la SporX au scris un articol întreg dedicat celor doi fotbaliști români, despre care spun că nu se ridică la nivelul așteptărilor suporterilor lui Galatasaray. Jurnaliștii turci spun că Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost prezentați la momentul la care au fost transferați drept ”viitoare vedete”, însă prestațiile acestora au fost mediocre.

Publicația turcă spune că cei doi jucători români sunt cei mai criticați din lotul lui Galatasaray, iar investiția făcută de oficialii clubului în vară nu merită. Oficialii lui Galatasaray au plătit șase milioane pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, iar, pentru Olimpiu Moruțan, turcii au scos din buzunare 3.5 milioane de euro.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

De asemenea, turcii au amintit și salariile imense pe care le primesc cei doi jucători români. Cicâldău încasează anual un milion de euro, iar Moruțan are un salariu de 600 de mii de euro pe an.

Astfel, turcii sunt de părere că, la salariile pe care le primesc, Moruțan și Cicâldău nu se străduiesc suficient pe teren.

Niciunul dintre ei nu este capabil să joace la Galatasaray. Avem nevoie de o vedetă ca să câștigăm meciuri”, au citat cei de la SporX pe unul dintre suporterii formației ”CimBom”.

Alexandru Cicâldău a înscris patru goluri și a contribuit cu două pase decisive în cele 23 de partide disputate în tricoul lui Galatasaray, în timp ce Moruțan a marcat de trei ori și a dat patru pase decisive în 30 de partide.

Alex Cicâldău nu înțelege prestațiile sub așteptări ale lui Galatasaray: ”Nu putem să înscriem!”

La finalul partidei, fostul jucător de la Universitatea Craiova a mărturisit că nu înțelege ce se petrece cu echipa antrenată de Fatih Terim pentru că nu reușește să mai câștige.

Alex Cicâldău a declarat că înțelege reacția suporterilor, însă dă vina și pe ghinion pentru eșecul formației ”CimBom” pentru că adversarii au înscris încă de la prima ocazie.

Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei, citat de Fanatik.com.

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , alexandru cicaldau

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă