Olimpiu Moruțan, primele declarații după ce a semnat cu Galatasaray! Ce a spus despre tricoul cu numărul 10

2 luni in urmă 24

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Aflat la stadion, în așteptarea antrenorului Fatih Terim, Moruțan a vorbit, în EXCLUSIVITATE, la Liga Digisport, despre primele impresii după ce a semnat.

”Sunt foarte fericit că am semant cu cel mai mare club din Turcia, sper să demonstrez aici calitățile pe care le am și să fac fanii fericiți”, a spus Moruțan.

Olimpiu Moruțan, primele declarații după ce a semnat cu Galatasaray! ”Visam de mic să joc la o echipă mare”

Chestionat dacă este de acord să joace cu numărul 10, așa cum își dorește Giovanni Becali, Moruțan a replicat: ”Încă nu știu nimic, o să vedem zilele astea.”. Ioan Becali a explicat că în această seară va discuta cu bunul său prieten Fatih Terim despre problema tricoului.

Legat de noua sa provocare profesională, Moruțan a mai spus că transferul simte că-l motivează, mai ales că visa de mic un astfel de moment.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

”Normal că o să am emoții, e ceva normal, dar cred că o să am niște emoții pozitive și o să mă motivez foarte tare ca să fac ce am făcut pe teren la Steaua.

Visam de mic să joc la o echipă foarte mare, am muncit pentru asta și sper că totul o să fie bine aici”, a mai spus Moruțan, la Digi Sport.

VIDEO cu primele declarații acordate de către Olimpiu Moruțan după ce a semnat cu Galatasaray

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , morutan galatasaray
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă