Olimpiu Moruțan, peste Haaland și Neymar într-un top în care se mai află Messi și Ronaldo | FOTO

2 săptămâni in urmă 15

Olimpiu Moruțan (22 de ani) este peste Erling Haaland și Neymar Jr. într-un top al jucătorilor cu cel mai vizionat profil.

Olimpiu Moruțan a prins transferul carierei în perioada de mercato din vară, după ce Galatasaray l-a cumpărat de la FCSB, iar cu această mutare internaționalul român a prins și un top de senzație.

După ce Olimpiu Moruțan a semnat cu trupa condusă de Fatih Terim, iar turcii au luat cu asalt contul internaționalului român de Transfermarkt.

Olimpiu Moruțan, peste Haaland și Neymar într-un top în care se mai află Messi și Ronaldo

Site-ul care se ocupă de cotele și toate informațiile ce țin de jucătorii de fotbal profesionist a publicat un top al jucătorilor cu cel mai vizionat profil, iar Olimpiu Moruțan se află pe locul cinci.

Singurii jucători care îl depășesc pe Olimpiu Moruțan în topul jucătorilor cu cel mai vizionat profil sunt Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Romelu Lukaku. De partea cealaltă, fostul jucător al lui FCSB îl depășește pe Erling Haaland, fotbalistul curtat de Manchester City și Real Madrid, dar și pe Neymar, vedeta lui PSG.

În top 15 cele mai vizionate profile de transfermarkt se află și cel al lui Alexandru Cicâldău, coechipierul lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray. Acesta este pe locul 8, peste Ghezzal (Beșiktaș), Batshuayi (Beșiktaș), Sancho (Manchester United), Grealish (Manchester City), Neymar (PSG), Rossi (Fenerbahce) și Demir (Barcelona).

Iată topul publicat de Transfermarkt:

 1. Messi (PSG)
 2. Ronaldo (Manchester United)
 3.  Mbappe (PSG)
 4. Lukaku (Chelsea)
 5. Moruțan (Galatasaray)
 6. Haaland (Borussia Dortmund)
 7. Teixeira (Beșiktaș)
 8. Cicâldău (Galatasaray)
 9. Ghezzal (Beșiktaș)
 10. Batshuayi (Beșiktaș)
 11. Sancho (Manchester United)
 12. Grealish (Manchester City)
 13. Neymar (PSG)
 14. Rossi (Fenerbahce)
 15. Demir (Barcelona)

The post Olimpiu Moruțan, peste Haaland și Neymar într-un top în care se mai află Messi și Ronaldo | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă