Olimpiu Moruțan, mesaj pentru FCSB după semnarea contractului cu Galatasaray! Dorința pentru finalul sezonului

2 luni in urmă 44

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

La scurt timp după semnarea contractului cu vicecampioana Turciei, mijlocașul ofensiv a transmis, prin intermediul contului personal de Instagram, un mesaj către fostul club, prin care a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături în ultimii ani. De asemenea, Olimpiu Moruțan și-a exprimat dorința să-i vadă pe deja foștii colegi campioni la finalul sezonului.

Olimpiu Moruțan, mesaj pentru FCSB după semnarea contractului cu Galatasaray

A venit momentul să mă despart de colegii cu care am împărțit vestiarul, bucuriile și eșecurile. Au fost ani frumoși, în care m-am simțit onorat să reprezint cel mai mare club din România.

De astăzi încep un nou capitol al vieții, la un club mare din Europa, unde nu puteam ajunge fără sprijinul colegilor, antrenorilor și al tuturor oamenilor din club, care mi-au fost alături mereu, în special în momentele delicate. Vă mulțumesc tuturor, patron, conducători, membri ai staff-ului și colegi de echipă și sper să vă văd campioni la finalul acestui sezon.

La final, vreau să le mulțumesc suporterilor, care înseamnă enorm pentru mine și care m-au sprijinit întotdeauna”, se arată pe contul de Instagram al lui Olimpiu Moruțan.

Detaliile transferului la Galatasaray al lui Olimpiu Moruțan

Galatasaray plătește, cu tot cu bonusuri de performanță, 5.7 milioane de euro către FCSB pentru Olimpiu Moruțan.

Fotbalistul va avea un salariu de bază de 800.000 de euro, sumă care poate trece de 1 milion de euro din bonusuri de performanță.

În contract este stipulată și o clauză de reziliere, în valoare de 25 de milioane de euro.

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , transfer olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă