Olimpiu Moruțan, ironii la adresa rivalilor după victoria cu Academica Clinceni. „Cu CFR ducem lupta, dar Sepsi e mai bună!”

3 săptămâni in urmă 13

Academica Clinceni – FCSB s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor, scor 0-2, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, iar Olimpiu Moruțan a lansat o ironie la adresa rivalilor de la CFR Cluj.

Olimpiu Moruțan a vorbit la finalul meciului Academica Clinceni – FCSB, scor 0-2, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1, iar mijlocașul formației roș-albastre a confirmat informația dezvăluită de ProSport conform căreia a forțat pentru a juca la Călărași.

Mai mult, Olimpiu Moruțan a vorbit și despre meciul pe care FCSB îl va juca împotriva celor de la Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe, iar mijlocașul a lansat o ironie la adresa CFR-ului declarând că gruparea antrenată de Leo Grozavu este mai bună decât campioana României.

Olimpiu Moruțan, ironii la adresa rivalilor de la CFR Cluj după victoria cu Academica Clinceni

„O partidă destul de grea. Ne-am făcut treaba destul de bine și am luat cele 3 puncte. În seara asta jocul a arătat că am fost mai liniștiți, că am avut ocazii mai mari, dar au avut și ei ocazii. Mă simt bine, au fost trei zile în care am avut dureri la spate. Nu mă simțeam nici azi foarte bine, dar după ce m-am încălzit nu am mai simțit acele dureri foarte mari.

Nu am vorbit cu Hobam. Se înttâmplă în fotbal. Mi-am revenit și mergem înainte. Trebuie să rămânem ca astăzi, să câștigăm meci de meci și la final să câștigăm campionatul. Cu CFR o să ducem lupta, dar nici Craiova nu este ieșită din lupta pentru titlu. Cu Sepsi o să ne aștepte o partidă mai grea decât cu CFR pentru că au jucători buni, cu experiență, care joacă lung, pe forță. Eu așa cred! Ei au un joc cum avea CFR în urmă cu doi ani.

The post Olimpiu Moruțan, ironii la adresa rivalilor după victoria cu Academica Clinceni. „Cu CFR ducem lupta, dar Sepsi e mai bună!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă