Olimpiu Moruțan, exemplu negativ pentru Octavian Popescu. „Să nu facă un meci bun și apoi 3-4 nasoale, ca el!”

2 luni in urmă 15

Olimpiu Moruțan a fost dat de Marcel Răducanu ca exemplu negativ pentru Octavian Popescu.

Octavian Popescu (18 ani) este jucătorul pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro, dar Marcel Răducanu trage semnalul de alarmă și îl avertizează pe tânărul fotbalist de la FCSB.

Marcel Răducanu (66 de ani), fostul jucător al Stelei și al celor de la Borussia Dortmund, știe cum poate Octavian Popescu să prindă un transfer de top la o echipă importantă din Europa.

Olimpiu Moruțan, exemplu negativ pentru Octavian Popescu

Marcel Răducanu îl sfătuiește pe Octavian Popescu să nu procedeze ca Olimpiu Moruțan la meciurile FCSB-ului, acesta făcând referire la faptul că mijlocașul transferat de la FC Botoșani joacă bine un meci, iar apoi 3-4 nu mai este în formă și dezamăgește crunt.

„Da, într-adevărscor 2-1.at, băiatul ăsta, Octavian, e foarte bun jucător, l-am văzut în câteva meciuri și e ok. Numai să aibă constanță, adică să nu facă un meci bun și apoi 3-4 mai nasoale, ca Moruțan. Deci invers”, a spus Marcel Răducanu la Fotbal Club.

Gigi Becali l-a desființat pe Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan, jucător ofertat de Galatasaray, a fost aspru criticat și de Gigi Becali după meciul cu Gaz Metan Mediaș,  Latifundiarul din Pipera s-a declarat nemulțumit de faptul că fotbalistul în vârstă de 22 de ani greșește foarte multe pase.

„Sunt mulțumit, dar nu în totalitate. Din moment ce ai 1-0 și controlezi jocul, eu vreau să dau 2-0 și să stau liniștit. Eu cred că la echipa asta trebuie să merg ca la spectacol, așa văd eu. Moruțan juca mai bine la 18 ani decât acum. Dacă mi-l dădea cineva gratis, nu îl luam. A greșit toate pasele la mijlocul terenului, nu știu ce se întâmplă cu el. Vreau să fie totul mai limpede, vreau mai multă posesie”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

The post Olimpiu Moruțan, exemplu negativ pentru Octavian Popescu. „Să nu facă un meci bun și apoi 3-4 nasoale, ca el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă