Olimpiu Moruțan, băgat în ședință de Fatih Terim! Ce i-a cerut ”Împăratul”

1 lună in urmă 31

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Părerile sunt împărțite în Turcia după debutul lui Moruțan la Galata. Unii îl aseamănă cu Messi, alții susțin că trebuie să se pregătească pentru un împrumut în iarnă, cert este că gruparea ”Cimbom” nu are un start de sezon grozav, iar antrenorul Fatih Terim așteaptă mai mult de la jucătorul transferat de la FCSB.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.
  • 5 meciuri și un assist sunt cifrele lui Moruțan la Galatasaray.

Fatih Terim, noi ordine pentru Olimpiu Moruțan

Presa turcă informează că ”Împăratul” Terim este nemulțumit de modul în care elevii săi pun în practică pe teren ceea ce le cere și a solicitat întâlniri private cu fiecare dintre jucători pentru a se asigura că este pe deplin înțeles. Lui Olimpiu Moruțan i-a indicat să fie mai periculos pentru porțile adverse și să șuteze mai mult.

Fatih Terim a avut o întâlnire cu Olimpiu Moruțan și i-a cerut să-și crească eficacitatea în fața porții adverse și să șuteze mai mult. Tânărul jucător nu a reușit să înscrie în cele cinci meciuri în tricoul lui Galatasaray, în care a reușit doar un assist. Moruțan este anunțat în primul 11, duminică, cu Goztepe”, scriu cei de la sporx.com.

Una dintre marile probleme ale lui Olimpiu Moruțan o reprezintă faptul că nu cunoaște nici limba turcă, nici limba engleză, iar comunicarea staff-ului tehnic și al coechipierilor cu el este anevoioasă.

Galatasaray nu a mai cunoscut gustul succesului în SuperLig în ultimele patru runde și are două înfrângeri consecutive. Astfel, după șase etape, trupa lui Terim ocupă doar locul 12, cu opt puncte.

Duminică, de la ora 19:00, cu Cicâldău și Moruțan anunțați titulari, Galatasaray va da piept cu Goztepe, formația de pe locul 16 în prima ligă a Turciei.

Etichete: galatasaray , fatih terim , olimpiu morutan , sfaturi morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă