Olimpiu Moruțan, avertizat după evoluțiile slabe de la FCSB. „Încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu-l opreşte cineva se pierde!”

1 lună in urmă 81

Dumitru Dragomir a ținut să îl avertizeze pe Olimpiu Moruțan, toate acestea după ce fotbalistul a avut evoluții slabe în primele două meciuri ale FCSB din sezonul 2021 – 2022.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a urmărit cu atenție pe Olimpiu Moruțan la primele meciuri din sezonul 2021 – 2022, iar acesta este de părere că internaționalul român riscă să se rateze.

Dumitru Dragomir este de părere că Olimpiu Moruțan încearcă să facă prea multe lucruri pe teren, dar nu îi iese ceea ce dorește să arate.

Olimpiu Moruțan, avertizat de Dumitru Dragomir după evoluțiile slabe de la FCSB

Mai mult, Dumitru Dragomir crede că Olimpiu Miruțan „are moral de competiție mare, dar nu îl ajută picioarele” deoarece nu are forța necesară.

„Moruțan încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu îl oprește cineva se pierde. Dacă cineva nu îl oprește de la încercarea asta a lui… el vrea să facă mai mult decât poate. Are moral de competiție mare, dar nu îl ajută picioarele. Nu are forță în picioare”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, conform AS.ro.

Reacția lui Dumitru Dragomir a venit după cele două meciuri jucate de FCSB în sezonul 2021 – 2022. Olimpiu Moruțan a fost titular cu FC Botoșani, scor 0-0, dar și în duelul cu Shakhter Karagandy, scor 1-0, din turul 2 preliminar al Conference League, dar a fost înlocuit la pauză cu Ianis Stoica.

Gigi Becali l-a desființat pe Olimpiu Moruțan

Gigi Becali l-a criticat dur pe fotbalistul cumpărat de la FC Botoșani după prima etapă a sezonului 2021 – 2022 și i-a transmis că riscă să își piardă postul de titular dacă va continua să joace atât de slab. Mai mult, patronul FCSB crede că evoluțiile sale slabe au legătură cu faptul că fotbalistul s-a mutat în Pipera.

„Anumiţi jucători m-au dezamagit, nu ştiu dacă va mai juca. De exemplu, Moruţan. Mă aşteptam să iau mulţi bani. Când colo, el nu face nici 200.000 de euro la cum a jucat aseară. Eu voiam 20 de milioane.

Se întâmplă când tu te apuci să driblezi la mijlocul terenului şi nu ai nicio realizare. Să te muţi la Domneşti, nu la Pipera. Dacă stai la Pipera, nu mai ştii sa joci fotbal. El e baiat cuminte, dar oricât ar fi de cuminte, la Pipera nu joacă bine. Moruţan nu are cum să uite fotbalul, nu-l lasă talentul. I-am spus impresarului să-i zică să se mute la Domneşti”, declara Gigi Becali după meciul cu FC Botoșani.

The post Olimpiu Moruțan, avertizat după evoluțiile slabe de la FCSB. „Încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu-l opreşte cineva se pierde!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă