Olimpiu Moruțan a trecut vizita medicală și a fost prezentat la Galatasaray! Primele imagini în tricoul noii echipe

1 lună in urmă 121

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Mijlocașul român a ajuns miercuri în Turcia, a efectuat vizita medicală și a semnat un contract valabil cinci ani cu Galatasaray.

Olimpiu Moruțan a trecut vizita medicală și a fost prezentat la Galatasaray

După testele medicale, Galatasaray a publicat pe site-ul oficial primele imagini cu Olimpiu Moruțan în tricoul vicecampioanei Turciei, la care evoluează un alt român, Alexandru Cicâldău, transferat de asemenea în această perioadă de mercato.

Galerie Foto

După prezentarea oficială, Olimpiu Moruțan a oferit și o scurtă declarație pentru site-ul oficial al clubului din Turcia.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Mulțumesc frumos pentru primire, sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din Turcia. Știu ce jucători mari au trecut pe la Galatasaray, știu ce am de făcut și îmi doresc să fiu la un nivel ridicat.

Sper ca suporterii să mă primească foarte bine și sper ca eu să nu-i dezamăgesc. Abia aștept să joc cu 50 de mii de suporteri în tribune”, a declarat Olimpiu Moruțan.

Detaliile transferului la Galatasaray al lui Olimpiu Moruțan

Galatasaray plătește, cu tot cu bonusuri de performanță, 5.7 milioane de euro către FCSB pentru Olimpiu Moruțan.

Fotbalistul va avea un salariu de bază de 800.000 de euro, sumă care poate trece de 1 milion de euro din bonusuri de performanță.

În contract este stipulată și o clauză de reziliere, în valoare de 25 de milioane de euro.

Etichete: galatasaray , olimpiu morutan , transfer olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă