Olguța Berbec, detalii despre botezul fiului Vlăduței Lupău: „Pe elegant, clasic”. Artista îi va fi nașă

1 săptămână in urmă 28


Olguța Berbec și soțul ei, Remus, vor fi nașii de botez ai fiului Vlăduței Lupău. Evenimentul va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, iar pregătirile sunt în toi.


Botezul micuțului va avea loc pe 27 septembrie, la Cluj. Iair, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adrian Rus, va avea trei perechi de nași. Olguța Berbec va fi cea care îl va boteza pe băiețel și are mari emoții.


„Da, pentru că fiecare eveniment are o încărcătură și, totuși, cununia este o slujbă religioasă care aduce emoții”, a spus interpreta de muzică populară.


Olguța Berbec încă nu și-a luat ținutele pentru eveniment, însă deja are o idee pentru ce va purta în ziua cea mare.


„Cred că cel mai stresant este să-mi găsesc ținutele. Să le accesorizez, să ajung la probe. Cu Remus, soțul meu, este un pic mai simplu, dar și de el trebuie să mă preocup. Pentru mâine, rochiile… una dintre ele acum merg să o iau. Cealaltă deja e pregătită. Ca orice femeie mă gândesc că îmi mai trebuie un cercel, un pantof. Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie”, a declarat artista pentru Fanatik.


Nu au ales o tematică anume pentru botezul micuțului Iair. „Nu neapărat. Pe elegant, clasic”, a dezvăluit Olguța.


Pentru că sunt trei perechi de nași, Olguța Berbec a fost nevoită să se sfătuiască și cu celelalte nașe. „Tot la fel, împreună cu celelalte două perechi de nași am hotărât ce o să facem. Nu pot eu vorbi în numele tuturor. Pentru ei, cea mai mare bucurie este însuși Iair, așa că orice altceva nu contează”, a spus aceasta.
Fiul Vlăduței Lupău are trei perechi de nași


Iair va fi creștinat într-o zi de marți și va avea trei perechi de nași: Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen și Florin Mureșan, cea care este managera artistei. „Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci”, a spus Vlăduța.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă