Ole Gunnar Solskjaer, replică pentru Jurgen Klopp: "E treaba lor, eu nu o să-mi pierd timpul cu așa ceva"

1 lună in urmă 31

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

După eșecul cu Southampton, scor 0-1, managerul lui Liverpool a vorbit despre numărul mare de penalty-uri de care Manchester United a beneficiat în ultima perioadă: "Nu mai putem schimba ce s-a întâmplat (n.r. că Liverpool nu a primit penalty cu Southampton). Dar vreau să vă spun că am aflat că Manchester United a primit mai multe penaltyuri în ultimii doi ani decât Liverpool, de când am venit eu aici, acum 5 ani și jumătate.

Nu îmi dau seama dacă e vina mea sau de ce se întâmplă așa ceva, nu am o explicație. Bine, asta nu e o explicație pentru modul în care noi am jucat luni. Trebuie să evoluăm mai bine și vom lucra în acest sens", a spus Klopp, citat de Eurosport.

Solskjaer, replică pentru Klopp: "Nu o să-mi pierd timpul să fac asta"

Solskjaer i-a răspuns imediat: "Nu știu câte penalty-uri au primit ei, e treaba lor dacă își pierd timpul ca să numere câte penalty-uri au fost acordate în favoarea noastră. Eu nu o să pierd timpul să fac asta", a spus Solskjaer, citat de Goal.com.

Manchester United și Manchester City sunt cele mai în formă echipe din Premier League în acest moment. Neînvinsă în campionat de la începutul lunii octombrie, trupa lui Ole Gunnar Solskjaer ocupă poziția a doua, la egalitate de puncte cu Liverpool, în timp ce City s-a înclinat ultima oară pe 21 noiembrie.

LIVE VIDEO | Manchester United - Manchester City, ora 21:45, pe Digi Sport 2. Confruntare de vis, pe "Old Trafford"

Derby-ul orașului Manchester, dintre United și City, din semifinalele Cupei Ligii Angliei, va fi transmis în direct, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

Ole Gunnar Solskjaer și Pep Guardiola s-au întâlnit de șase ori, în trei rânduri s-a impus norvegianul, de două ori tehnicianul iberic, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Duelul dintre Manchester United și Manchester City este mai mult decât o confruntare a orgoliilor. Învingătoarea va lupta cu trofeul Cupei Ligii Angliei pe masă, împotriva lui Tottenham, formație care a trecut de Brentford, scor 2-0.

Etichete: liverpool , manchester united , jurgen klopp , antrenor manchester united , antrenor liverpool , ole gunna solskjaer , meciuri liverpool
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă