Ole Gunnar Solskjaer e convins că transferul lui Jadon Sancho la Manchester United se va realiza! Vorbește des la telefon cu tânărul star englez

5 luni in urmă 17

Într-o convorbire telefonică recentă cu Jadon Sancho, starul Borussiei Dortmund, managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a ținut să îl asigure că mutarea lui pe Old Trafford este foarte aproape de a fi perfectată.

Nemții au spus răspicat că nu doresc neapărat să îl vândă în acest moment pe Jadon Sancho și că orice eventuală discuție pentru jucător va începe de la suma de 120 de milioane de euro.

Conform presei britanice, United s-ar fi înțeles deja cu Jadon Sancho pentru termenii contractuali, dar clubul englez nu este dispus să achite suma uriașă de bani cerută de germani.

Englezii se tem că, dacă nu vor obține transferul acum, ar putea să îl piardă pe Sancho în vara viitoare, Liverpool, Real Madrid si Barcelona fiind de asemenea interesate de tânărul internațional englez.

Soskjaer a ținut legătura cu Sancho

Conform norvegienilor de la Dagbladet, Solskjaer a ținut legătura toată vara cu Jadon Sancho și a ținut să îl asigure că până la finalul actualei perioade de transferuri va deveni jucătorul lui United.

„Diavolii” au timp până pe 5 octombrie să rezolve transferul, altfel toată afacerea ar putea să pice definitiv.

Lucien Favre, bossul lui Dortmund, încântat că Sancho rămâne la Borussia

Managerul Borussiei Dortmund, Lucien Favre, este, pe de altă parte, încântat că starul englez jadon Sancho va rămâne la nemți.

Într-un interviu recent pentru Keystone-SDA, Favre a declarat că Borussia are nevoie de un jucător cu abilitățile lui Jadon de a marca și de a crea goluri pentru echipa lui.

120 de milioane de euro este suma pentru care este dispusă Borussia Dortmund să se despartă de Jadon Sancho

The post Ole Gunnar Solskjaer e convins că transferul lui Jadon Sancho la Manchester United se va realiza! Vorbește des la telefon cu tânărul star englez appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă