Olăroiu, primele declarații despre plecarea de la Jiangsu Suning. Ce se întâmplă cu antrenorul român

2 luni in urmă 23

Cosmin Olăroiu, unul din cei ai titrați antrenori români, a suferit unul din cele mai grele eșecuri. În finala Cupei Chinei, echipa codusă de român a pierdut cel mai important meci, împotriva celor de la Shandong Luneng. După înfrângerea din finală, Cosmin Olăroiu, se pare, e pe picior de plecare.

Cosmin Olăroiu pierde finala Cupei Chinei

Așa cum relatează playsport.ro, meciul din Finala Cupei Chinei, dintre Jiangsu Suning , echipa condusă de Cosmin Olăroiu, și Shandong Luneng, a fost un meci pe viață și pe moarte. Marouane Fellaini și Shandong Luneng au câștigat Cupa Chinei sâmbătă datorită victoriei impotriva celor de la Jiangsu Suning.

La finalul meciului Cosmin Olăroiu a avut o conferință de presă în care s-a arătat nemulțumit de lipsa de suport din partea clubului. Cosmin Olăroiu se află în China de aproximativ trei ani.

Meciul s-a terminat cu scorul de 2-o, pentru echipa lui Marouane Fellaini. Ambele goluri ale meciului au venit în a doua parte a meciului. Wang Long acordase avantajul lui Shandong, în minutul 49, înainte ca italianul Graziano Pelle să scorul final, printr-un gol, în minutul 78.

Trofeul pierdut de Cosmin Olăriu și echipa sa, este primul trofeu câștigat de Marouane Fellaini de la sosirea în China în 2019. Sezonul trecut, Shandong Luneng a pierdut finala cupei în fața celor de la Shanghai Greenland Shenhua. Cel mai titrat antrenor român al momentului, și unul din cei mai bine plătiți, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci.

”Sunt de trei ani la acest club şi când am venit mi-au promis că mă vor susţine în orice fel pentru a duce echipa în Liga Campionilor. Din nefericire, această susţinere nu a venit niciodată, deloc. Opt jucători care au jucat finala CSL au evoluat şi în primul meci cu Guanghzou când am venit aici.

Guangzhou mai are doar doi sau trei jucători în lot care au evoluat atunci. Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân., a declarat antrenorul, pentru The Asian Game.

”Voi avea o discuție serioasă cu conducerea”

Gustul amar al pierderii finalei l-a făcut pe Olăroiu să-și regândească prioritățile, mai ales că nemulțumirile sale vin din lipsa de suport din partea oficialilor clubului.

În această perioadă, în presa de specialitate, au apărut și zvonuri despre o posibilă plecare de la Jiangsu Suning, ceea ce a alimentat și mai mult tensiunile dintre antrenor și oficialii clubului Jiangsu Suning

În același interviu, acordat playsport.ro, antrenorul român a declarat:

”Voi avea o discuție serioasă cu conducerea, în care vom trage linie, vom vedea plusurile și minusurile. Însă, eu mai am un an de contract la echipă, asta este ceea ce contează.

Nu am oferte, dar chiar dacă le-aș avea, nu aș discuta despre ele pentru că am principii pe care le respect indiferent de circumstanțe. Momentan voi pleca acasă, în Dubai, apoi acasă, în România. După aceea vom vedea ce va urma.”, a declarat Cosmin Olăroiu.

The post Olăroiu, primele declarații despre plecarea de la Jiangsu Suning. Ce se întâmplă cu antrenorul român appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă